Balansoar

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Balansoar. Categoria Scaune Living. Pentru preturi avantajoase vezi Scaune Living Ieftine.

Balansoarul ben mobilier eleganta, realizata din metal cromat si ratan sintetic. se integra in dormitor, living sau birou, oferind camerei nota eleganta. doriti un balansoar confortabila, rezistent si un design inedit, ben alegerea perfecta. cadru rezistent din metal cromat bratele sunt acoperite, in zona contact, plastic maro spatarul si sezutul sunt realizate din ratan sintetic sustine pana la balansoar sezut balansoar. Mobila se curata laveta sau un prosop hartie usor umed.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Scaune Living:
Scaun Relaxare Albastru
Scaun Relaxare Albastru

Scaunul de relaxare, albastra, este o piesa de mobilier eleganta si confortabila, perfecta pentru a adauga o nota de lux in orice incapere. Este realizat dintr-un cadru solid din lemn de esenta tare, vopsit.
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Lavoarul, care este integrat in baza suspendata, are si el dimensiuni potrivite: aproximativ 60 cm lungime si 40 cm latime. Acesta este de culoare alba si completeaza perfect aspectul bazei. Lavoarul este.
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Setul include si o robineta, care poate fi montata pe perete sau direct pe lavoar, in functie de preferinte si configuratia baii. Aceasta ofera controlul asupra temperaturii si debitului de apa, asigurand.
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Dimensiunile mesei living sunt optimizate pentru a se integra in diverse tipuri de incaperi. Cu o lungime de 80 cm si o latime de 90 cm, masa poate gazdui in mod confortabil un numar moderat de persoane..
Masa Extensibila Cires
Masa Extensibila Cires

Blatul mesei este realizat cu mare atentie la detalii, avand o finisare atent lustruita. Suprafata este neteda si lucioasa, dand un aspect elegant si sporind rezistenta in timp impotriva zgarieturilor.
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Pilota de iarna inclusa in set are dimensiunile generoase de 180x200 cm si este ideala pentru noptile reci de iarna. Aceasta este umpluta cu un material izolant care mentine caldura si asigura o izolatie.
Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica
Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica

Salteaua ortopedica cu 2 perne de microfibra si husa hipoalergenica este o optiune excelenta pentru cei care cauta un nivel superior de confort si sustinere pentru somn. Aceasta ofera un suport ortopedic.
Pat Negru Cires
Pat Negru Cires

Unul dintre aspectele distincte ale acestui pat este modul in care imbina stilul modern cu eleganta lemnului masiv si designul inedit al fierului forjat. Capul patului este realizat din lemn masiv de cires,.
Masa Dreptunghiulara
Masa Dreptunghiulara

La cele patru colturi ale mesei sunt amplasate scaune confortabile, realizate, de asemenea, din lemn de culoare inchisa, acordandu-le un aspect elegant. Scaunele au spatar inalt si sunt prevazute cu perne.

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.