Vas Wc Suspendat Ceramic Ceramic

-Dulapuri Baie--Vase Wc--Lavoare--Baterii Lavoar--Baterii Cada--Baterii Dus--Clapete Actionare Wc--Coloane Dus--Bideuri--Accesorii Baie-
-Geberit--Ideal Standard--Grohe--Rea--Gala--Kolpasan--Besco--Oristo--Viller--Villeroy Boch-

Vas Wc Suspendat Ceramic Ceramic, un produs Grohe. Obiectele sanitare din ceramica sunt create sub versatilitate viata moderna.

Categoria Vase Wc. Pentru preturi avantajoase vezi Vase Wc Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Vase Wc:
Vas Wc Suspendat Inchidere Bideu Electric
Vas Wc Suspendat Inchidere Bideu Electric

Designul elegant si modern al vasului de toaleta este conceput pentru a se potrivi in orice tip de baie. Formatul suspendat asigura un aspect minimalist si designul curat, iar spatarul si contururile sale..
Vas Wc Suspendat Inchidere
Vas Wc Suspendat Inchidere

Bideul electric este un alt aspect important al setului. Acesta ofera o igiena intima superioara prin jeturi de apa calda reglabile in intensitate si temperatura. Bideul electric este alimentat de la reteaua..
Vas Wc Suspendat Bideu Electric
Vas Wc Suspendat Bideu Electric

Vasul de toaleta suspendat dispune de un sistem inteligent de spalare a apei, care asigura o curatare perfecta a toaletei. Acesta utilizeaza o tehnologie inovatoare, care mistuie apa cu aer inainte de..
Vas Wc Pardoseala Bideu Electric
Vas Wc Pardoseala Bideu Electric

Vasul wc cu functie de bideu electric este alegerea perfecta daca doresti un produs de calitate, confortabil si functional, care sa iti ofere o curatenie impecabila si o experienta de utilizare senzationala...
Vas Wc Suspendat Direct Bideu Rezervor Incastrat
Vas Wc Suspendat Direct Bideu Rezervor Incastrat

Capacul WC-ului are integrata si o functie de bideu, ce permite utilizarea apei pentru curatarea intima. Aceasta functie poate fi activata manual, prin intermediul unui buton de control amplasat pe partea..
Vas Wc Pardoseala Negru Bideu Electric
Vas Wc Pardoseala Negru Bideu Electric

O caracteristica notabila a acestui vas WC este functia de bideu electric. Aceasta presupune utilizarea unui jet de apa calda pentru igienizarea perfecta dupa utilizarea toaletei. Cu ajutorul unui panou..
Vas Wc Suspendat Negru Bideu Electric
Vas Wc Suspendat Negru Bideu Electric

In plus, acest vas WC este echipat cu functia de pulverizare a apei, care ofera o alternativa superioara utilizarii hartiei igienice. Utilizatorul poate alege intre diferite setari de intensitate a apei..
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Patrat Negru Sertare
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Patrat Negru Sertare

Dulapul baza pentru lavoar dublu suspendat lava gri inchis cu 2 sertare 119 cm este o alegere excelenta pentru a imbunatati aspectul si functionalitatea baii dumneavoastra. Datorita caracteristicilor sale..
Dulap Oglinda
Dulap Oglinda

Frontul dulapului este echipat cu o oglinda, care nu numai ca are un rol estetic, dar va si ofera posibilitatea sa va priviti in oglinda in timp ce va pregatiti dimineata sau inainte de culcare. Oglinda..
Dulap Oglinda Suspendat Iluminare Led
Dulap Oglinda Suspendat Iluminare Led

Iluminarea LED este localizata in interiorul dulapului si este proiectata pentru a oferi o lumina uniforma si luminozitate adecvata pentru utilizarea in timpul pregatirii zilnice. Comutatorul cu senzor..
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Sertar
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Sertar

Acest dulap este proiectat pentru a gazdui doua lavoare suspendate, oferind un spatiu generos pentru asezarea obiectelor de toaleta si a altor articole de ingrijire personala...
Cada Freestanding Negru
Cada Freestanding Negru

Aceasta cada are o adancime generoasa, astfel incat sa poti inmuia complet corpul in apa si sa te relaxezi complet in timpul baii. Cu o capacitate de aproximativ 250 de litri, este spatioasa si poate sa..
Dulap Baza Lavoar Incorporat Suspendat Sertar
Dulap Baza Lavoar Incorporat Suspendat Sertar

In pachetul de livrare se regaseste si materialul de fixare necesar pentru montajul corespunzator al dulapului. Structura dulapului este realizata din lemn tristratificat cu densitate ridicata, ceea ce..
Dulap Lavoar Negru Sertare
Dulap Lavoar Negru Sertare

Dulapul baza pentru lavoar pe blat, de culoare negru, are o lungime de 120 cm si este dotat cu doua sertare. Este fabricat din materiale de inalta calitate, rezistente la umiditate si uzura, asigurand..
Baterie Cada Pardoseala
Baterie Cada Pardoseala

Bateria pentru cada dispune de un design ergonomic si intuitiv pentru utilizare confortabila in timpul bailor relaxante. Are o maneta unica pentru controlul temperaturii si debitului de apa. De asemenea,..

Copyright 2023 - Produse pentru casa si gradinarit recomandate de Plus.ro, partener Neakaisa. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.