Vas Wc Pardoseala Rezervor Ceramic Laterala

-Dulapuri Baie--Vase Wc--Lavoare--Baterii Lavoar--Baterii Cada--Baterii Dus--Clapete Actionare Wc--Coloane Dus--Bideuri--Accesorii Baie-
-Geberit--Ideal Standard--Grohe--Rea--Gala--Kolpasan--Besco--Oristo--Viller--Villeroy Boch-

Vas Wc Pardoseala Rezervor Ceramic Laterala, un produs Grohe. Baie care sau se adapteze stilului tau viata, poti alege produsele ceramic.

Categoria Vase Wc. Pentru preturi avantajoase vezi Vase Wc Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Vase Wc:
Vas Wc Suspendat Inchidere Bideu Electric
Vas Wc Suspendat Inchidere Bideu Electric

Designul elegant si modern al vasului de toaleta este conceput pentru a se potrivi in orice tip de baie. Formatul suspendat asigura un aspect minimalist si designul curat, iar spatarul si contururile sale..
Vas Wc Suspendat Inchidere
Vas Wc Suspendat Inchidere

Setul complet ofera toate elementele necesare pentru o igiena intima de inalta calitate si confort maxim. Cu caracteristici precum vas WC suspendat, capac de inchidere lenta, bideu electric, rezervor,..
Vas Wc Suspendat Bideu Electric
Vas Wc Suspendat Bideu Electric

Cu ajutorul bideului electric, este asigurat un sistem de curatare si igienizare eficient. Functia de bideu electric permite utilizatorului sa controleze presiunea, temperatura si directia apei, pentru..
Vas Wc Pardoseala Bideu Electric
Vas Wc Pardoseala Bideu Electric

Vasul wc cu functie de bideu electric este alegerea perfecta daca doresti un produs de calitate, confortabil si functional, care sa iti ofere o curatenie impecabila si o experienta de utilizare senzationala...
Vas Wc Suspendat Direct Bideu Rezervor Incastrat
Vas Wc Suspendat Direct Bideu Rezervor Incastrat

Racordul de apa este necesar pentru conectarea WC-ului la sistemul de alimentare cu apa. Acesta este inclus in pachet si este compatibil cu majoritatea sistemelor de alimentare cu apa existente...
Vas Wc Pardoseala Negru Bideu Electric
Vas Wc Pardoseala Negru Bideu Electric

Acest vas de toaleta este un produs inovator ce combina functia de vas WC cu cea de bideu electric, fiind ideal pentru a-ti asigura o igiena completa si confort in baie...
Vas Wc Suspendat Negru Bideu Electric
Vas Wc Suspendat Negru Bideu Electric

Vasul WC suspendat, cu functie de bideu electric, este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa isi imbunatateasca experienta de igiena si sa aduca un element modern si elegant in baie. Functionalitatile..
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Patrat Negru Sertare
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Patrat Negru Sertare

Materialul utilizat pentru structura dulapului este lemnul tristratificat, cu densitate ridicata. Acesta este un material de inalta calitate, rezistent si durabil, care ii confera dulapului o structura rezistenta si solida...
Dulap Oglinda
Dulap Oglinda

Dulapul este livrat asamblat, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa pierdeti timp sau sa aveti nevoie de abilitati de asamblare pentru a-l instala. Tot ce trebuie sa faceti este sa selectati pozitia dorita..
Dulap Oglinda Suspendat Iluminare Led
Dulap Oglinda Suspendat Iluminare Led

Clasa de eficienta energetica a acestui dulap cu oglinda suspendat este A++, ceea ce inseamna ca consumul sau de energie este foarte redus si astfel contribuie la o economisire a costurilor pe termen lung...
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Sertar
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Sertar

Dulapul este prevazut cu un singur sertar spatios, care gliseaza usor si lin pe sine metalice de inalta calitate. Acest sertar ofera o multime de spatiu de depozitare pentru a organiza si pastra articolele..
Cada Freestanding Negru
Cada Freestanding Negru

Cada freestanding in negru si alb, cu dimensiunile de 185x90 cm, este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa aduca un aspect modern si atragator baii lor. Cu un finisaj lucios si o adancime generoasa,..
Dulap Baza Lavoar Incorporat Suspendat Sertar
Dulap Baza Lavoar Incorporat Suspendat Sertar

Sertarul este prevazut cu un sistem de retragere automata, ceea ce permite inchiderea lenta si silentioasa, atenuand zgomotul si prevenind uzura prematura. De asemenea, sertarul are un strat antiderapant,..
Dulap Lavoar Negru Sertare
Dulap Lavoar Negru Sertare

Dulapul este conceput pentru a se potrivi cu lavoarul pe blat, adaugand o nota de consistenta si uniformitate in designul baii dvs. Podul de sprijin al blatului este solid si rezistent, oferind suport..
Baterie Cada Pardoseala
Baterie Cada Pardoseala

Bateria pentru cada montaj pe pardoseala este o alegere excelenta pentru a completa aspectul elegant si modern al baii dvs. Aceasta baterie este proiectata pentru a fi montata pe pardoseala, fara a necesita un corp ingropat...

Copyright 2023 - Produse pentru casa si gradinarit recomandate de Plus.ro, partener Neakaisa. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.