Set Rezervor Vas Wc Ceramic Triplu

-Dulapuri Baie--Vase Wc--Lavoare--Baterii Lavoar--Baterii Cada--Baterii Dus--Clapete Actionare Wc--Coloane Dus--Bideuri--Accesorii Baie-
-Geberit--Ideal Standard--Grohe--Rea--Gala--Kolpasan--Besco--Oristo--Viller--Villeroy Boch-

Set Rezervor Vas Wc Ceramic Triplu, un produs Grohe. Rezervorul incastrat reprezinta solutie eficienta amenajarea bailor moderne.

Categoria Vase Wc. Pentru preturi avantajoase vezi Vase Wc Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Vase Wc:
Vas Wc Suspendat Inchidere Bideu Electric
Vas Wc Suspendat Inchidere Bideu Electric

De asemenea, produsul este fabricat cu materiale de calitate superioara pentru a asigura durabilitate si rezistenta in timp. Este gandit pentru a satisface cele mai ridicate standarde de igiena si este..
Vas Wc Suspendat Inchidere
Vas Wc Suspendat Inchidere

Clapeta este un element estetic si functional. Aceasta acopera mecanismele de functionare ale rezervorului si are un design minimalist si elegant. Clapeta este prevazuta cu un buton de actionare usor de..
Vas Wc Suspendat Bideu Electric
Vas Wc Suspendat Bideu Electric

De asemenea, vasul de toaleta are o capacitate generoasa si este fabricat din materiale de inalta calitate, care ii confera durabilitate si rezistenta in timp. Suspendarea sa de pe perete ofera si mai..
Vas Wc Pardoseala Bideu Electric
Vas Wc Pardoseala Bideu Electric

In plus, acest vas wc este echipat cu un sistem de odorizare, care inlatura neplacerile mirosurilor neplacute din baie. Aceasta este o caracteristica excelenta pentru o igiena sporita si pentru un mediu..
Vas Wc Suspendat Direct Bideu Rezervor Incastrat
Vas Wc Suspendat Direct Bideu Rezervor Incastrat

Acest pachet de WC suspendat reprezinta o optiune excelenta pentru cei care doresc un WC modern, igienic si estetic placut. Cu toate accesoriile necesare incluse in pachet, instalarea acestui WC se va..
Vas Wc Pardoseala Negru Bideu Electric
Vas Wc Pardoseala Negru Bideu Electric

Designul sau este modern si atragator, avand o forma compacta si linii fluide. Vasul de toaleta este realizat din ceramica de inalta calitate, iar culoarea sa neagra ii confera un aspect elegant si sofisticat...
Vas Wc Suspendat Negru Bideu Electric
Vas Wc Suspendat Negru Bideu Electric

Designul vasului WC este minimalist si compact. Suspendat de perete, acesta nu are o baza sau un rezervor vizibil, ceea ce ii confera un aspect estetic si modern. De asemenea, partea din spate a vasului..
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Patrat Negru Sertare
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Patrat Negru Sertare

Dulapul baza pentru lavoar dublu suspendat lava gri inchis cu 2 sertare are o serie de caracteristici remarcabile. Este conceput pentru a fi suspendat pe perete, ceea ce permite o mai mare flexibilitate..
Dulap Oglinda
Dulap Oglinda

Frontul dulapului este echipat cu o oglinda, care nu numai ca are un rol estetic, dar va si ofera posibilitatea sa va priviti in oglinda in timp ce va pregatiti dimineata sau inainte de culcare. Oglinda..
Dulap Oglinda Suspendat Iluminare Led
Dulap Oglinda Suspendat Iluminare Led

Clasa de eficienta energetica a acestui dulap cu oglinda suspendat este A++, ceea ce inseamna ca consumul sau de energie este foarte redus si astfel contribuie la o economisire a costurilor pe termen lung...
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Sertar
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Sertar

Dulapul pentru lavoar dublu suspendat alb este fabricat din materiale rezistente si durabile, care ofera stabilitate si rezistenta pe termen lung. Constructia sa solida si finisajul de calitate ii confera..
Cada Freestanding Negru
Cada Freestanding Negru

Datorita designului sau atemporal si versatilitatii culorilor, aceasta cada freestanding se potriveste perfect atat in baile moderne, cat si in cele traditionale. Indiferent de stilul tau preferat de design..
Dulap Baza Lavoar Incorporat Suspendat Sertar
Dulap Baza Lavoar Incorporat Suspendat Sertar

Dulapul baza pentru lavoar incorporat suspendat alb este alegerea ideala pentru cei care doresc sa aduca un plus de functionalitate si eleganta in baia lor. Cu un design modern, o constructie rezistenta..
Dulap Lavoar Negru Sertare
Dulap Lavoar Negru Sertare

Dulapul baza pentru lavoar pe blat de 120 cm, cu doua sertare, in culoarea negru, este alegerea ideala pentru cei care doresc sa aduca un plus de estetica si functionalitate in baia lor. Cu designul sau..
Baterie Cada Pardoseala
Baterie Cada Pardoseala

Aceasta vine intr-o finisare cromata de inalta calitate, care ofera un aspect sofisticat si rezistenta la coroziune. Materialul cromat este usor de curatat si mentinut, pastrand aspectul stralucitor al..

Copyright 2023 - Produse pentru casa si gradinarit recomandate de Plus.ro, partener Neakaisa. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.