Sistem Dus Incastrat Patrat

-Dulapuri Baie--Vase Wc--Lavoare--Baterii Lavoar--Baterii Cada--Baterii Dus--Clapete Actionare Wc--Coloane Dus--Bideuri--Accesorii Baie-
-Geberit--Ideal Standard--Grohe--Rea--Gala--Kolpasan--Besco--Oristo--Viller--Villeroy Boch-

Sistem Dus Incastrat Patrat, un produs Grohe. Sistemul de dus cu 3 iesiri incastrat patrat fara termostat este compus din mai multe componente care ofera o experienta de dus personalizata si confortabila. Unitatea incastrata cu 3 valve SmartControl este o caseta de control incastrata care permite controlul individual al apei pentru 3 iesiri.

Aceasta caseta este proiectata pentru instalarea finala si permite ajustarea cantitatii si temperaturii apei pentru fiecare iesire. Corpul incastrat este o componenta esentiala care permite instalarea unitatii SmartControl in perete. Acest corp incastrat ofera o baza solida si sigura pentru sistemul de dus.

Palarie dus fix este un dus major, in forma patrata, cu o latime de 310 mm, care ofera un jet puternic si o acoperire generoasa. Aceasta palarie de dus este echipata cu tehnologia SmartActive, care permite selectarea intre diferite tipuri de jeturi pentru o experienta de dus personalizata. Palaria de dus cu 2 pufuri este o componenta suplimentara care poate fi atasata palariei de dus fixe pentru a oferi un jet mai moale si mai confortabil. Aceasta adauga un nivel suplimentar de confort si versatilitate sistemului de dus.

Bratul de dus de 400 mm este o componenta de montare pe perete care permite ajustarea inaltimea si unghiul palariei de dus pentru a se potrivi nevoilor utilizatorului. Acest brat de dus este durabil si rezistent si ofera o conexiune solida intre palarie si perete. Dusul de mana este o alternativa confortabila la palaria de dus fixa. Acest dus de mana este usor de utilizat si ofera o experienta de dus flexibila si placuta.

Conectorul de perete cu suport integrat de dus este o componenta suplimentara care ofera un suport robust si ajustabil pentru dusul de mana. Acest suport este usor de instalat si reglabil, permitand utilizatorului sa ajusteze unghiul si inaltimea dusului de mana dupa preferinte. Furtunul de dus este un accesoriu esential care conecteaza palaria de dus fixa sau dusul de mana la sistemul de alimentare cu apa. Acest furtun flexibil este durabil si rezistent la indoire, asigurand o functionare fara probleme si o conexiune sigura.


Categoria Sisteme Dus. Pentru preturi avantajoase vezi Sisteme Dus Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Sisteme Dus:
Sistem Dus Incastrat Crom Lucios
Sistem Dus Incastrat Crom Lucios

Dusul fix deasupra capului este unul dintre punctele de atractie ale acestui sistem. Acest dus este montat in tavan si are un brat de 390 mm, oferind un flux generos de apa pentru a te bucura de o experienta..
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Patrat Negru Sertare
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Patrat Negru Sertare

Dulapul are doua sertare spatioase, care ofera suficient spatiu de depozitare pentru a tine ordinea in baie. Acestea au un sistem de deschidere cu maner, care le face usor de utilizat si ofera un aspect..
Dulap Oglinda
Dulap Oglinda

Materialul din care este fabricata structura dulapului este lemn tristratificat, cu densitate ridicata. Acest tip de lemn este rezistent si durabil, oferindu-va un dulap care va rezista in timp si va arata..
Vas Wc Suspendat Bideu Electric
Vas Wc Suspendat Bideu Electric

Vasul de toaleta suspendat, cu functie de bideu electric, este o optiune excelenta pentru cei care doresc igiena si confort in baie. Cu un design elegant si caracteristici tehnologice avansate, acest produs..
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Sertar
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Sertar

Cu dimensiunile sale generoase si designul sau practic, acest dulap constituie o solutie excelenta de depozitare si organizare pentru toate obiectele de baie necesare. In plus, stilul sau simplu si elegant..
Dulap Oglinda Suspendat Iluminare Led
Dulap Oglinda Suspendat Iluminare Led

Corpul dulapului este fabricat din melamina, un material rezistent la umiditate si usor de curatat. Structura lemnului este finisata in nuanta de stejar mistic, ce ofera un aspect cald si natural. Usile..
Vas Wc Pardoseala Bideu Electric
Vas Wc Pardoseala Bideu Electric

Vasul wc cu functie de bideu electric este alegerea perfecta daca doresti un produs de calitate, confortabil si functional, care sa iti ofere o curatenie impecabila si o experienta de utilizare senzationala...
Cada Freestanding Negru
Cada Freestanding Negru

Cada freestanding in negru si alb, cu dimensiunile de 185x90 cm, este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa aduca un aspect modern si atragator baii lor. Cu un finisaj lucios si o adancime generoasa,..
Dulap Baza Lavoar Incorporat Suspendat Sertar
Dulap Baza Lavoar Incorporat Suspendat Sertar

Sertarul este prevazut cu un sistem de retragere automata, ceea ce permite inchiderea lenta si silentioasa, atenuand zgomotul si prevenind uzura prematura. De asemenea, sertarul are un strat antiderapant,..

Copyright 2023 - Produse pentru casa si gradinarit recomandate de Plus.ro, partener Neakaisa. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.