Paravan Cada

-Dulapuri Baie--Vase Wc--Lavoare--Baterii Lavoar--Baterii Cada--Baterii Dus--Clapete Actionare Wc--Coloane Dus--Bideuri--Accesorii Baie-
-Geberit--Ideal Standard--Grohe--Rea--Gala--Kolpasan--Besco--Oristo--Viller--Villeroy Boch-

Paravan Cada, un produs Roltechnik. Paravan profil alb sticla transparenta misiunea companiei oferi clientilor sai servicii complete consultanta si contractare in productia cabine dus, panouri, cabine, cabine masaj si aburi, panouri masaj, cadite dus, cazi baie si accesorii, in ar si in strainatate.

Categoria Accesorii Baie. Pentru preturi avantajoase vezi Accesorii Baie Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Accesorii Baie:
Oglinda Dreptunghiulara Led
Oglinda Dreptunghiulara Led

Oglinda dreptunghiulara cu iluminare LED si dezaburire este un echipament de calitate superioara, special conceput pentru a fi montat suspendat, pe perete. Este prevazuta cu o iluminare din doua parti,..
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Patrat Negru Sertare
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Patrat Negru Sertare

Materialul utilizat pentru structura dulapului este lemnul tristratificat, cu densitate ridicata. Acesta este un material de inalta calitate, rezistent si durabil, care ii confera dulapului o structura rezistenta si solida...
Dulap Oglinda
Dulap Oglinda

Dulapul este livrat asamblat, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa pierdeti timp sau sa aveti nevoie de abilitati de asamblare pentru a-l instala. Tot ce trebuie sa faceti este sa selectati pozitia dorita..
Vas Wc Suspendat Bideu Electric
Vas Wc Suspendat Bideu Electric

Cu ajutorul bideului electric, este asigurat un sistem de curatare si igienizare eficient. Functia de bideu electric permite utilizatorului sa controleze presiunea, temperatura si directia apei, pentru..
Dulap Oglinda Suspendat Iluminare Led
Dulap Oglinda Suspendat Iluminare Led

Corpul dulapului este fabricat din melamina, un material rezistent la umiditate si usor de curatat. Structura lemnului este finisata in nuanta de stejar mistic, ce ofera un aspect cald si natural. Usile..
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Sertar
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Sertar

Dulapul este prevazut cu un singur sertar spatios, care gliseaza usor si lin pe sine metalice de inalta calitate. Acest sertar ofera o multime de spatiu de depozitare pentru a organiza si pastra articolele..
Cada Freestanding Negru
Cada Freestanding Negru

Cada freestanding vine echipata cu un sistem de scurgere foarte eficient, care asigura evacuarea rapida a apei dupa utilizare. De asemenea, este usor de montat, indiferent de configuratia baii tale...
Vas Wc Pardoseala Bideu Electric
Vas Wc Pardoseala Bideu Electric

Vasul de toaleta este fabricat intr-o culoare alb alpina, care aduce un aspect modern si elegant baii tale. Este un model cu un design minimalist, ce se integreaza perfect in decorul oricarei bai...
Dulap Baza Lavoar Incorporat Suspendat Sertar
Dulap Baza Lavoar Incorporat Suspendat Sertar

Sertarul este prevazut cu un sistem de retragere automata, ceea ce permite inchiderea lenta si silentioasa, atenuand zgomotul si prevenind uzura prematura. De asemenea, sertarul are un strat antiderapant,..

Copyright 2023 - Produse pentru casa si gradinarit recomandate de Plus.ro, partener Neakaisa. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.