Paravan Rotund Sticla

-Dulapuri Baie--Vase Wc--Lavoare--Baterii Lavoar--Baterii Cada--Baterii Dus--Clapete Actionare Wc--Coloane Dus--Bideuri--Accesorii Baie-
-Geberit--Ideal Standard--Grohe--Rea--Gala--Kolpasan--Besco--Oristo--Viller--Villeroy Boch-

Paravan Rotund Sticla, un produs Mediterraneo. Paravan cada round sticla securizata, format dintr un singur element pivotant deschidere element pivotant grade spre exterior forma dreptunghiulara sticla securizata profil aluminiu sticla transparenta profile crom lucios stil minimal,modern sticla securizata in partea sus sticla rotunjita lift balama ridicare usii garnitura aruncatoare apa montaj reversibil montaj pe cada, sau constructie proprie, interval reglaj. se putea monta paravanull, nevoie minim doi pereti existenti sau construiti ulteriori si cada dus se completeaza un set dus aparent sau ingropat impreuna baterie cada dus disponibil si in format un singur element sticla securizata realizata prin incalzirea si racirea unei bucati sticla un cuptor temperaturi inalte.

Categoria Cazi Rectangulare. Pentru preturi avantajoase vezi Cazi Rectangulare Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Cazi Rectangulare:
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Patrat Negru Sertare
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Patrat Negru Sertare

Dulapul are doua sertare spatioase, care ofera suficient spatiu de depozitare pentru a tine ordinea in baie. Acestea au un sistem de deschidere cu maner, care le face usor de utilizat si ofera un aspect..
Dulap Oglinda
Dulap Oglinda

Dulapul de baie cu oglinda bej este un dulap elegant si functional, perfect pentru orice baie moderna. Este dotat cu un raft de 40 cm, care ofera un spatiu generos de depozitare pentru produsele de igiena..
Vas Wc Suspendat Bideu Electric
Vas Wc Suspendat Bideu Electric

Cu ajutorul bideului electric, este asigurat un sistem de curatare si igienizare eficient. Functia de bideu electric permite utilizatorului sa controleze presiunea, temperatura si directia apei, pentru..
Dulap Oglinda Suspendat Iluminare Led
Dulap Oglinda Suspendat Iluminare Led

Dulapul cu oglinda suspendat este un mobilier de baie modern si elegant, prevazut cu iluminare LED integrata pentru a oferi o ambianta placuta si functionala. Oglinda are o latime de 60 cm si dispune de..
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Sertar
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Sertar

Dulapul pentru lavoar dublu suspendat alb este fabricat din materiale rezistente si durabile, care ofera stabilitate si rezistenta pe termen lung. Constructia sa solida si finisajul de calitate ii confera..
Dulap Baza Lavoar Incorporat Suspendat Sertar
Dulap Baza Lavoar Incorporat Suspendat Sertar

Dulapul este suspendat, ceea ce ii confera un aspect modern si minimalist, dar si faciliteaza curatarea podelei din baie. Este realizat in culoarea alb lucios, care adauga un plus de luminozitate si eleganta..
Vas Wc Pardoseala Bideu Electric
Vas Wc Pardoseala Bideu Electric

Vasul de toaleta este fabricat intr-o culoare alb alpina, care aduce un aspect modern si elegant baii tale. Este un model cu un design minimalist, ce se integreaza perfect in decorul oricarei bai...
Cada Freestanding Negru
Cada Freestanding Negru

Aceasta cada are o adancime generoasa, astfel incat sa poti inmuia complet corpul in apa si sa te relaxezi complet in timpul baii. Cu o capacitate de aproximativ 250 de litri, este spatioasa si poate sa..

Copyright 2023 - Produse pentru casa si gradinarit recomandate de Plus.ro, partener Neakaisa. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.