Palarie Dus Jeturi Tavan

-Dulapuri Baie--Vase Wc--Lavoare--Baterii Lavoar--Baterii Cada--Baterii Dus--Clapete Actionare Wc--Coloane Dus--Bideuri--Accesorii Baie-
-Geberit--Ideal Standard--Grohe--Rea--Gala--Kolpasan--Besco--Oristo--Viller--Villeroy Boch-

Palarie Dus Jeturi Tavan, un produs Grohe. Dus construit sub deviza proportii perfecte si geometrie consistenta.

Categoria Produse. Pentru preturi avantajoase vezi Produse Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Produse:
Set Masa Lemn Masiv
Set Masa Lemn Masiv

Scaunele sunt tapitate cu o stofa de inalta calitate pe spatar si sezut, ceea ce le ofera un aspect elegant si confortabil. Aceasta tapiterie nu numai ca adauga un plus de confort, dar si faciliteaza curatarea..
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Patrat Negru Sertare
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Patrat Negru Sertare

Dulapul are doua sertare spatioase, care ofera suficient spatiu de depozitare pentru a tine ordinea in baie. Acestea au un sistem de deschidere cu maner, care le face usor de utilizat si ofera un aspect..
Dulap Oglinda
Dulap Oglinda

Dulapul este livrat asamblat, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa pierdeti timp sau sa aveti nevoie de abilitati de asamblare pentru a-l instala. Tot ce trebuie sa faceti este sa selectati pozitia dorita..
Vas Wc Suspendat Bideu Electric
Vas Wc Suspendat Bideu Electric

De asemenea, vasul de toaleta are o capacitate generoasa si este fabricat din materiale de inalta calitate, care ii confera durabilitate si rezistenta in timp. Suspendarea sa de pe perete ofera si mai..
Dulap Oglinda Suspendat Iluminare Led
Dulap Oglinda Suspendat Iluminare Led

Corpul dulapului este fabricat din melamina, un material rezistent la umiditate si usor de curatat. Structura lemnului este finisata in nuanta de stejar mistic, ce ofera un aspect cald si natural. Usile..
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Sertar
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Sertar

Partea din spate a dulapului este prevazuta cu orificii pentru a permite trecerea conductelor de apa si a cablurilor, astfel incat instalarea sa fie usoara si estetica...
Cada Freestanding Negru
Cada Freestanding Negru

Aceasta cada are o adancime generoasa, astfel incat sa poti inmuia complet corpul in apa si sa te relaxezi complet in timpul baii. Cu o capacitate de aproximativ 250 de litri, este spatioasa si poate sa..
Vas Wc Pardoseala Bideu Electric
Vas Wc Pardoseala Bideu Electric

Vasul wc cu functie de bideu electric este alegerea perfecta daca doresti un produs de calitate, confortabil si functional, care sa iti ofere o curatenie impecabila si o experienta de utilizare senzationala...
Dulap Baza Lavoar Incorporat Suspendat Sertar
Dulap Baza Lavoar Incorporat Suspendat Sertar

Dulapul baza pentru lavoar incorporat suspendat alb este un produs de calitate superioara, conceput pentru a oferi functionalitate, rezistenta si design elegant in baia ta. Cu dimensiuni de 115 cm, acest..

Copyright 2023 - Produse pentru casa si gradinarit recomandate de Plus.ro, partener Neakaisa. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.