Dulap Lavoar Suspendat Sertar

-Dulapuri Baie--Vase Wc--Lavoare--Baterii Lavoar--Baterii Cada--Baterii Dus--Clapete Actionare Wc--Coloane Dus--Bideuri--Accesorii Baie-
-Geberit--Ideal Standard--Grohe--Rea--Gala--Kolpasan--Besco--Oristo--Viller--Villeroy Boch-

Dulap Lavoar Suspendat Sertar, un produs Geberit. Tehnologie si proiectare perfecta.

Categoria Dulapuri Baie. Pentru preturi avantajoase vezi Dulapuri Baie Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Dulapuri Baie:
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Patrat Negru Sertare
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Patrat Negru Sertare

Dulapul baza pentru lavoar dublu suspendat lava gri inchis cu 2 sertare 119 cm este o alegere excelenta pentru a imbunatati aspectul si functionalitatea baii dumneavoastra. Datorita caracteristicilor sale..
Dulap Oglinda
Dulap Oglinda

Frontul dulapului este echipat cu o oglinda, care nu numai ca are un rol estetic, dar va si ofera posibilitatea sa va priviti in oglinda in timp ce va pregatiti dimineata sau inainte de culcare. Oglinda..
Dulap Oglinda Suspendat Iluminare Led
Dulap Oglinda Suspendat Iluminare Led

In interiorul dulapului, pe laturile interioare ale usilor, se afla cutii de depozitare, care asigura un spatiu suplimentar pentru organizarea si stocarea obiectelor mici de baie, cum ar fi periutele de..
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Sertar
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Sertar

Dulapul pentru lavoar dublu suspendat alb este fabricat din materiale rezistente si durabile, care ofera stabilitate si rezistenta pe termen lung. Constructia sa solida si finisajul de calitate ii confera..
Dulap Baza Lavoar Incorporat Suspendat Sertar
Dulap Baza Lavoar Incorporat Suspendat Sertar

Dulapul baza pentru lavoar incorporat suspendat alb este alegerea ideala pentru cei care doresc sa aduca un plus de functionalitate si eleganta in baia lor. Cu un design modern, o constructie rezistenta..
Dulap Lavoar Negru Sertare
Dulap Lavoar Negru Sertare

Dulapul baza pentru lavoar pe blat de 120 cm, cu doua sertare, in culoarea negru, este alegerea ideala pentru cei care doresc sa aduca un plus de estetica si functionalitate in baia lor. Cu designul sau..
Dulap Lavoar Suspendat Sertare Dreapta
Dulap Lavoar Suspendat Sertare Dreapta

Dulapul de baza pentru lavoar suspendat este o piesa de mobilier eleganta si functionala, conceputa pentru a se potrivi perfect in orice baie moderna. Dulapul are o lungime de 119 cm, ceea ce il face potrivit..
Dulap Lavoar Sertare Dreapta
Dulap Lavoar Sertare Dreapta

Dulapul este construit solid, avand o carcasa rezistenta, iar finisajul sau mat completeaza aspectul contemporan al intregului set. Blatul este destul de spatios pentru a gazdui un lavoar cu dimensiuni..
Vas Wc Suspendat Bideu Electric
Vas Wc Suspendat Bideu Electric

Vasul de toaleta suspendat, de culoare alb alpin, este un produs care ofera confort si igiena in baie, datorita functiei sale de bideu electric. Designul sau modern si elegant se potriveste perfect in..
Cada Freestanding Negru
Cada Freestanding Negru

Cada freestanding in negru si alb, cu dimensiunile de 185x90 cm, este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa aduca un aspect modern si atragator baii lor. Cu un finisaj lucios si o adancime generoasa,..
Vas Wc Pardoseala Bideu Electric
Vas Wc Pardoseala Bideu Electric

Vasul wc cu functie de bideu electric este alegerea perfecta daca doresti un produs de calitate, confortabil si functional, care sa iti ofere o curatenie impecabila si o experienta de utilizare senzationala...
Vas Wc Suspendat Inchidere Bideu Electric
Vas Wc Suspendat Inchidere Bideu Electric

Vasul de toaleta suspendat cu capac de inchidere lenta si bideu electric este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa experimenteze o igiena superioara si un design modern in baia lor. Cu caracteristici..
Baterie Cada Pardoseala
Baterie Cada Pardoseala

Este proiectata pentru a oferi o functionalitate robusta si de incredere. Este construita din materiale durabile si rezistente la uzura, asigurand o utilizare indelungata fara probleme. In plus, acest..
Sistem Dus Incastrat Crom Lucios
Sistem Dus Incastrat Crom Lucios

Toate piesele acestui sistem de dus sunt fabricate din alama sanitara, un material durabil si rezistent la coroziune. Finisajul lucios si cromat adauga o nota de eleganta si stil in baia ta, transformand-o..
Coloana Dus Termostat Negru
Coloana Dus Termostat Negru

Termostatul este unul dintre cele mai importante componente ale acestui set. Acesta iti permite sa reglezi temperatura si debitul de apa cu usurinta, astfel incat sa obtii intotdeauna un dus confortabil..
Cada Freestanding Alba
Cada Freestanding Alba

Cada freestanding alba este o piesa de mobilier sanitar de inalta calitate, ce se potriveste perfect in orice baie moderna. Designul oval al cazii adauga un aspect elegant si sofisticat in amenajarea baii tale...

Copyright 2023 - Produse pentru casa si gradinarit recomandate de Plus.ro, partener Neakaisa. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.