Capace Wc

-Dulapuri Baie--Vase Wc--Lavoare--Baterii Lavoar--Baterii Cada--Baterii Dus--Clapete Actionare Wc--Coloane Dus--Bideuri--Accesorii Baie-
-Geberit--Ideal Standard--Grohe--Rea--Gala--Kolpasan--Besco--Oristo--Viller--Villeroy Boch-

Capace Wc, un produs Grohe. Capac wc soft close duroplast capac alb functie eliberare rapida include set fixare detasabil.

Categoria Capace Wc. Pentru preturi avantajoase vezi Capace Wc Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Capace Wc:
Capac Wc Functie Bideu
Capac Wc Functie Bideu

Prin intermediul telecomenzii, utilizatorii pot accesa si seta diverse functii si optiuni, care fac utilizarea capacului wc cat mai comoda. Este compatibil cu aplicatia Geberit AquaClean, oferind posibilitatea..
Capac Wc Bideu Negru
Capac Wc Bideu Negru

Capacul are o gama larga de functii care iti asigura o igiena completa si confort maxim in timpul utilizarii toaletei. Cele mai importante caracteristici sunt functiile de curatare cu apa si functia de uscare a corpului...
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Patrat Negru Sertare
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Patrat Negru Sertare

Materialul utilizat pentru structura dulapului este lemnul tristratificat, cu densitate ridicata. Acesta este un material de inalta calitate, rezistent si durabil, care ii confera dulapului o structura rezistenta si solida...
Dulap Oglinda
Dulap Oglinda

Dulapul de baie cu oglinda bej este un dulap elegant si functional, perfect pentru orice baie moderna. Este dotat cu un raft de 40 cm, care ofera un spatiu generos de depozitare pentru produsele de igiena..
Vas Wc Suspendat Bideu Electric
Vas Wc Suspendat Bideu Electric

Vasul de toaleta suspendat, de culoare alb alpin, este un produs care ofera confort si igiena in baie, datorita functiei sale de bideu electric. Designul sau modern si elegant se potriveste perfect in..
Dulap Oglinda Suspendat Iluminare Led
Dulap Oglinda Suspendat Iluminare Led

In interiorul dulapului, pe laturile interioare ale usilor, se afla cutii de depozitare, care asigura un spatiu suplimentar pentru organizarea si stocarea obiectelor mici de baie, cum ar fi periutele de..
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Sertar
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Sertar

Dulapul de baza pentru lavoar dublu suspendat alb cu un sertar, avand o lungime de 116 cm, este o piesa de mobilier de inalta calitate, perfecta pentru a completa decorul unui spatiu de baie modern...
Cada Freestanding Negru
Cada Freestanding Negru

Cada freestanding are o forma ovala, cu margini curbate pentru a oferi un aspect mai atragator. Partea exterioara a cazii este finisata cu o placa lucioasa, ceea ce o face sa arate foarte atragatoare si..
Vas Wc Pardoseala Bideu Electric
Vas Wc Pardoseala Bideu Electric

Un aspect distinctiv al acestui vas wc este functia de bideu electric. Acest lucru inseamna ca in locul utilizarii hartiei igienice, poti folosi jetul de apa calda pentru a te curata in mod eficient si..
Dulap Baza Lavoar Incorporat Suspendat Sertar
Dulap Baza Lavoar Incorporat Suspendat Sertar

Sertarul este prevazut cu un sistem de retragere automata, ceea ce permite inchiderea lenta si silentioasa, atenuand zgomotul si prevenind uzura prematura. De asemenea, sertarul are un strat antiderapant,..

Copyright 2023 - Produse pentru casa si gradinarit recomandate de Plus.ro, partener Neakaisa. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.