Baterie Cada Discuri Ceramice

-Dulapuri Baie--Vase Wc--Lavoare--Baterii Lavoar--Baterii Cada--Baterii Dus--Clapete Actionare Wc--Coloane Dus--Bideuri--Accesorii Baie-
-Geberit--Ideal Standard--Grohe--Rea--Gala--Kolpasan--Besco--Oristo--Viller--Villeroy Boch-

Baterie Cada Discuri Ceramice, un produs Ideal Standard. Bateriile sunt create cei care apreciaza designul simplu, plin personalitate.

Categoria Baterii Cada. Pentru preturi avantajoase vezi Baterii Cada Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Baterii Cada:
Baterie Cada Montaj Pardoseala
Baterie Cada Montaj Pardoseala

Bateria pentru cada montaj pe pardoseala este fabricata din alama sanitara, un material de inalta calitate si durabilitate. Dimensiunile bateriei sunt de 952 x 272 mm, ceea ce o face potrivita pentru majoritatea..
Baterie Cada Pardoseala
Baterie Cada Pardoseala

Aceasta baterie pentru cada montaj pe pardoseala ofera flexibilitate in privinta montajului, deoarece nu necesita un corp ingropat. Acest lucru face instalarea mai usoara si mai convenabila, deoarece nu..
Baterie Cada Pardoseala
Baterie Cada Pardoseala

De asemenea, este important de mentionat ca aceasta baterie este prevazuta cu un sistem de economisire a apei, astfel incat sa poti profita de un consum mai redus si de un mediu mai durabil...
Baterie Cada Pardoseala Dreapta
Baterie Cada Pardoseala Dreapta

Bateria este realizata intr-o finisare cromata, care nu doar ofera un aspect elegant, dar si confera o rezistenta sporita la coroziune si uzura. Aceasta finisare rafinata adauga un element de eleganta si stil in baie...
Baterie Cada Pardoseala
Baterie Cada Pardoseala

Recomandam instalarea acestei baterii pentru cada de catre un specialist autorizat, pentru a va asigura ca este montata corespunzator si functioneaza in parametri optimi. De asemenea, ar fi bine sa verificati..
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Patrat Negru Sertare
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Patrat Negru Sertare

Dulapul este livrat asamblat, ceea ce faciliteaza instalarea. Culoarea lava gri inchis confera o nota sofisticata si eleganta, aducand un aer de rafinament in baie. Suprafata dulapului este vopsita mat,..
Dulap Oglinda
Dulap Oglinda

Dulapul are opt podele de insertie fixe, care permit organizarea si compartimentarea eficienta a spatiului de depozitare. Aceste podele pot fi reglate in functie de necesitati, astfel incat sa puteti ajusta..
Vas Wc Suspendat Bideu Electric
Vas Wc Suspendat Bideu Electric

Cu ajutorul bideului electric, este asigurat un sistem de curatare si igienizare eficient. Functia de bideu electric permite utilizatorului sa controleze presiunea, temperatura si directia apei, pentru..
Dulap Oglinda Suspendat Iluminare Led
Dulap Oglinda Suspendat Iluminare Led

Corpul dulapului este fabricat din melamina, un material rezistent la umiditate si usor de curatat. Structura lemnului este finisata in nuanta de stejar mistic, ce ofera un aspect cald si natural. Usile..
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Sertar
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Sertar

Dulapul este prevazut cu un singur sertar spatios, care gliseaza usor si lin pe sine metalice de inalta calitate. Acest sertar ofera o multime de spatiu de depozitare pentru a organiza si pastra articolele..
Dulap Baza Lavoar Incorporat Suspendat Sertar
Dulap Baza Lavoar Incorporat Suspendat Sertar

In pachetul de livrare se regaseste si materialul de fixare necesar pentru montajul corespunzator al dulapului. Structura dulapului este realizata din lemn tristratificat cu densitate ridicata, ceea ce..
Vas Wc Pardoseala Bideu Electric
Vas Wc Pardoseala Bideu Electric

Un aspect distinctiv al acestui vas wc este functia de bideu electric. Acest lucru inseamna ca in locul utilizarii hartiei igienice, poti folosi jetul de apa calda pentru a te curata in mod eficient si..
Cada Freestanding Negru
Cada Freestanding Negru

Cada freestanding in negru si alb, cu dimensiunile de 185x90 cm, este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa aduca un aspect modern si atragator baii lor. Cu un finisaj lucios si o adancime generoasa,..

Copyright 2023 - Produse pentru casa si gradinarit recomandate de Plus.ro, partener Neakaisa. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.