Baterie Cada Dus

-Dulapuri Baie--Vase Wc--Lavoare--Baterii Lavoar--Baterii Cada--Baterii Dus--Clapete Actionare Wc--Coloane Dus--Bideuri--Accesorii Baie-
-Geberit--Ideal Standard--Grohe--Rea--Gala--Kolpasan--Besco--Oristo--Viller--Villeroy Boch-

Baterie Cada Dus, un produs Hansgrohe. Baterie designul modern.

Categoria Baterii Cada. Pentru preturi avantajoase vezi Baterii Cada Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Baterii Cada:
Baterie Cada Pardoseala
Baterie Cada Pardoseala

Bateria cada montaj pe pardoseala fara corp ingropat este o solutie moderna si eleganta pentru spatiile de baie. Aceasta este proiectata pentru a fi montata direct pe podea, in spatele cazii, fara a necesita..
Baterie Cada Pardoseala
Baterie Cada Pardoseala

Aceasta vine intr-o finisare cromata de inalta calitate, care ofera un aspect sofisticat si rezistenta la coroziune. Materialul cromat este usor de curatat si mentinut, pastrand aspectul stralucitor al..
Baterie Cada Montaj Pardoseala
Baterie Cada Montaj Pardoseala

Bateria pentru cada montaj pe pardoseala este fabricata din alama sanitara, un material de inalta calitate si durabilitate. Dimensiunile bateriei sunt de 952 x 272 mm, ceea ce o face potrivita pentru majoritatea..
Baterie Cada Pardoseala Dreapta
Baterie Cada Pardoseala Dreapta

Montajul bateriei pe pardoseala ofera si avantajul de a economisi spatiu pe pereti si permite amplasarea cazii sau lavezei in orice locatie doriti in baie. Pe langa aspectul estetic, bateria vine echipata..
Baterie Cada Pardoseala
Baterie Cada Pardoseala

Bateria pentru cada montaj pe pardoseala fara corp ingropat este o piesa eleganta si moderna, potrivita pentru amenajarea bailor contemporane. Designul sau simplu si curat se imbina perfect in orice decor,..
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Patrat Negru Sertare
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Patrat Negru Sertare

Materialul utilizat pentru structura dulapului este lemnul tristratificat, cu densitate ridicata. Acesta este un material de inalta calitate, rezistent si durabil, care ii confera dulapului o structura rezistenta si solida...
Dulap Oglinda
Dulap Oglinda

Dulapul este livrat asamblat, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa pierdeti timp sau sa aveti nevoie de abilitati de asamblare pentru a-l instala. Tot ce trebuie sa faceti este sa selectati pozitia dorita..
Vas Wc Suspendat Bideu Electric
Vas Wc Suspendat Bideu Electric

Vasul de toaleta suspendat, de culoare alb alpin, este un produs care ofera confort si igiena in baie, datorita functiei sale de bideu electric. Designul sau modern si elegant se potriveste perfect in..
Dulap Oglinda Suspendat Iluminare Led
Dulap Oglinda Suspendat Iluminare Led

In interiorul dulapului, pe laturile interioare ale usilor, se afla cutii de depozitare, care asigura un spatiu suplimentar pentru organizarea si stocarea obiectelor mici de baie, cum ar fi periutele de..
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Sertar
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Sertar

Acest dulap este proiectat pentru a gazdui doua lavoare suspendate, oferind un spatiu generos pentru asezarea obiectelor de toaleta si a altor articole de ingrijire personala...
Cada Freestanding Negru
Cada Freestanding Negru

Cada freestanding are o dimensiune de 185x90 cm si este disponibila in culorile negru si alb. Aceasta este fabricata din acril de inalta calitate, ceea ce o face rezistenta la deteriorare si usor de curatat...
Vas Wc Pardoseala Bideu Electric
Vas Wc Pardoseala Bideu Electric

In plus, acest vas wc este echipat cu un sistem de odorizare, care inlatura neplacerile mirosurilor neplacute din baie. Aceasta este o caracteristica excelenta pentru o igiena sporita si pentru un mediu..
Dulap Baza Lavoar Incorporat Suspendat Sertar
Dulap Baza Lavoar Incorporat Suspendat Sertar

Sertarul este prevazut cu un sistem de retragere automata, ceea ce permite inchiderea lenta si silentioasa, atenuand zgomotul si prevenind uzura prematura. De asemenea, sertarul are un strat antiderapant,..

Copyright 2023 - Produse pentru casa si gradinarit recomandate de Plus.ro, partener Neakaisa. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.