Masa Toaleta Tapitata Machiaj

-Masa Machiaj--Masa Birou Machiaj--Colectii Living--Colectia Paris-

Masa toaleta cosmetica pentru machiaj este prevazuta cu o tapiterie fina de culoare gri, fabricata din catifea, care adauga un aspect elegant si sofisticat. Dimensiunea mesei este de aproximativ 80 cm in lungime, asigurand suficient spatiu pentru a desfasura activitatile de machiaj si ingrijire a tenului.

Masa este proiectata cu doua sertare, oferind astfel suficient spatiu de depozitare pentru produsele cosmetice si accesoriile necesare. Sertarele sunt confectionate in acelasi stil ca si suprafata mesei, avand manere delicate, care se potrivesc perfect cu designul general al mesei.

Tapiteria de catifea asigura un nivel suplimentar de confort si lux pe parcursul utilizarii mesei. Catifeaua este moale si placuta la atingere, oferind astfel un mediu confortabil in timp ce te ocupi de machiajul si ingrijirea ta zilnica.

Culoarea gri a mesei este eleganta si se potriveste cu o gama larga de decoruri interioare. Aceasta adauga un aer sofisticat si stilat incaperii in care este plasata, integrandu-se perfect in diferite concepte de design interior.

Masa toaleta cosmetica pentru machiaj, tapitata in catifea, reprezinta un produs cu un design atragator, confortabil si practic. Este alegerea ideala pentru pasionatele de machiaj si pentru oricine doreste sa creeze un colt de infrumusetare elegant in propriul lor dormitor sau camera de machiaj.


Categoria Masa Birou Machiaj. Pentru preturi avantajoase vezi Masa Birou Machiaj Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Mobila din categoria Masa Birou Machiaj:
Toaleta Machiaj Masuta
Toaleta Machiaj Masuta

Masa este confectionata din lemn si MDF de inalta calitate, asigurand astfel durabilitate si rezistenta in timp. Culoarea alba ii confera un aspect curat si luminos, potrivindu-se cu usurinta in orice decor...
Birou Masuta Consola Machiaj
Birou Masuta Consola Machiaj

Aceasta masa de birou este o optiune excelenta pentru a crea un mediu de lucru sau de machiaj eficient si organizat. Aceasta masa este prevazuta cu un blat spatios, care ofera suficient spatiu pentru a..
Toaleta Machiaj Masuta Birou
Toaleta Machiaj Masuta Birou

Masa toaleta cosmetica machiaj de tip vanity birou este un element de mobilier versatil si practic, care iti permite sa te machiezi si sa te pregatesti in stil in fiecare zi. Cu un aspect elegant si un..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Negru
Toaleta Consola Machiaj Masuta Negru

Masa toaleta dispune de un numar de un singur sertar, care ofera spatiu suplimentar de depozitare pentru articolele de machiaj si cosmetice. Acest sertar poate fi folosit pentru a pastra ordine pe masa..
Birou Reversibil
Birou Reversibil

Masa dispune de o forma in colt, ceea ce inseamna ca poate fi plasata intr-un colt al camerei, lucrandu-se simultan pe ambele parti ale acesteia, fara a ocupa mult spatiu in restul incaperii. Functionalitatea..
Dulap Vitrina
Dulap Vitrina

La exterior, dulapul prezinta o structura robusta si rezistenta, avand usi si sertare bine conturate. Usile sunt prevazute cu manere din metal aurii si balamale solide, care permit deschiderea usoara si..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Oglinda Scaun
Toaleta Consola Machiaj Masuta Oglinda Scaun

Setul masa toaleta cosmetica machiaj este o solutie practica si eleganta pentru a crea un colt dedicat machiajului si ingrijirii personale. Prin combinatia dintre masuta, oglinda si scaunul confortabil,..
Scaun Tapitat Masuta Toaleta
Scaun Tapitat Masuta Toaleta

Scaunul tapitat pentru masuta de toaleta este prevazut cu picioare solide si antiderapante, care asigura stabilitatea si siguranta in utilizare. Astfel, poti fi complet linistit ca vei avea parte de o..
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor

Oglinda tripla cu LED-uri pentru masuta de toaleta este un accesoriu elegant si practic, proiectat pentru a oferi o iluminare optima atunci cand te pregatesti in fiecare zi. Este compusa din trei parti,..
Cufar Dormitor Argintiu
Cufar Dormitor Argintiu

Lada cufar argintie este o piesa de mobilier superioara, care nu numai ca ofera un spatiu practic de depozitare, dar aduce si o nota de eleganta si rafinament in dormitorul oricarei persoane...
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta

Masa pentru toaleta este piesa principala a setului si are o lungime de 120 cm. Este fabricata din lemn de calitate superioara si ofera o robustete si durabilitate de lunga durata. Masa dispune de o suprafata..

Copyright 2023 - Mobilier cu vanzare in toata tara, produse recomandate de Plus.ro, partener eMobili. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.