Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Taburet

-Masa Machiaj--Masa Birou Machiaj--Colectii Living--Colectia Paris-

Setul masa alba pentru toaleta cosmetica de machiaj este extrem de elegant si functional, cu numeroase detalii si accesorii care il fac perfect pentru a va ajuta sa va pregatiti in fiecare zi.

Masa are o finisare alba stralucitoare, care se potriveste perfect in orice decor. Este realizata dintr-un lemn durabil si rezistent, care asigura stabilitate si durabilitate pe termen lung.

Setul este dotat cu doua sertare mari si spatioase, care va ajuta sa va pastrati toate produsele de machiaj si cosmetice bine organizate si la indemana. Sertarele sunt usor de deschis si inchis, iar manerele metalice adauga un plus de stil si eleganta.

Oglinda rotunda plasata pe masa toaletei asigura un unghi optim pentru a va vedea in timp ce va machiati sau va aranjati coafura. Oglinda este incastrata intr-un cadru elegant, care completeaza aspectul general al setului de masa alba.

Setul include, de asemenea, un scaunel tapitat, extrem de confortabil si moale. Este prevazut cu un material textil care se potriveste perfect cu finisajul alb al setului de masa si ofera un plus de confort in timp ce va machiati.

Acest set masa alba pentru toaleta cosmetica de machiaj este un element esential pentru orice femeie care isi doreste sa se pregateasca in fiecare zi cu stil si eleganta. Cu doua sertare spatioase, oglinda rotunda si scaunel tapitat, acest set nu doar indeplineste nevoile functionale, ci adauga si un plus de rafinament in incaperea in care este plasat.


Categoria Masa Machiaj. Pentru preturi avantajoase vezi Masa Machiaj Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Mobila din categoria Masa Machiaj:
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica

Setul de masa pentru toaleta cosmetica de machiaj adauga un stil elegant, rafinat si luminos in incaperea in care este amplasat. Este solutia perfecta pentru fiecare femeie care isi doreste un colt personal..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Tapitat
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Tapitat

Pe partea frontala a mesei, veti gasi multiple sertare, cu diferite dimensiuni si compartimente interioare, oferind ample spatii de depozitare pentru a va pastra ordonate si accesibile toate produsele..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Scaun
Toaleta Consola Machiaj Masuta Scaun

Setul masa toaleta cosmetica machiaj poate fi amplasat cu usurinta in orice colt al camerei datorita dimensiunilor sale compacte. Este perfect pentru camerele mici sau pentru spatiile de lucru limitate,..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup Scaun Taburet
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup Scaun Taburet

Oglinda atasata de toaleta este incastrata in rama fixa, confectionata din acelasi lemn alb ca si restul setului de masa. Oglinda are o inclinare reglabila, astfel incat sa poti alege un unghi potrivit..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta

Setul de masa pentru toaleta cu masa de cosmetica-machiaj si consola are un design modern si estetic placut, completat de culori si finisaje elegante. Este potrivit pentru toate stilurile de decor si adauga..
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Scaun
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Scaun

Cu acest set de masa toaleta cosmetica cu oglinda vei avea propriul tau colt de ingrijire si frumusete, in care te vei putea pregati pentru ziua intr-un mod confortabil si stilat...
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup

Rafturile sunt, de asemenea, incluse in setul de masa alba pentru toaleta cosmetica de machiaj. Acestea sunt montate pe partea laterala a oglinzii si ofera spatiu suplimentar pentru depozitarea si expunerea..
Toaleta Machiaj Oglinda Tripla Masuta
Toaleta Machiaj Oglinda Tripla Masuta

Setul masa toaleta cosmetica pentru machiaj are dimensiuni de 90 cm si este prevazut cu o oglinda tripla. Toataiul este realizat din lemn de calitate superioara si prezinta finisaje elegante si rafinate...
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Comoda Scaun
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Comoda Scaun

Setul de masa pentru toaleta cosmetica de culoare alba masoara 100 cm in lungime si este alcatuit dintr-o masa cu oglinda rabatabila si un sertar de culoare maro...
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaun Comoda
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaun Comoda

In partea superioara a mesei se afla o oglinda rabatabila, care poate fi ajustata in functie de necesitati. Aceasta oglinda este foarte practica, deoarece permite vizualizarea si aplicarea machiajului..
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor

Partea principala a oglinzii este cea din mijloc, care este cea mai mare si ofera o imagine completa a fetei si a corpului tau. Aceasta are o forma rectangulara, cu dimensiuni generoase si o calitate excelenta..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Negru
Toaleta Consola Machiaj Masuta Negru

Masa toaleta dispune de un numar de un singur sertar, care ofera spatiu suplimentar de depozitare pentru articolele de machiaj si cosmetice. Acest sertar poate fi folosit pentru a pastra ordine pe masa..
Scaun Tapitat Masuta Toaleta
Scaun Tapitat Masuta Toaleta

Tapiteria este finisata cu mare atentie la detalii, cu cusaturi precise si elegante. Astfel, designul este impecabil si adauga o nota sofisticata scaunului. De asemenea, este foarte usor de curatat, datorita..
Birou Reversibil
Birou Reversibil

Exteriorul mesei este realizat dintr-un material rezistent, de calitate, care ii confera o durata lunga de viata si o rezistenta ridicata la uzura. Suprafata mesei este neteda, iar marginile sale sunt..
Masuta Cafea Living Sertare
Masuta Cafea Living Sertare

Pe masura ce privesti aceasta masuta de cafea iti dai seama de atentia la detalii care a fost acordata. Materialul finisat al suprafetelor adauga o note de eleganta si rafinament designului. Culoarea alba..
Cadru Semineu Decor
Cadru Semineu Decor

Rama cadru semineu alba decorata este fabricata din lemn, insa poate varia in functie de preferintele si necesitatile fiecarui utilizator. Designul ramei poate varia de la cel clasic si rustic la unul modern si elegant...

Copyright 2023 - Mobilier cu vanzare in toata tara, produse recomandate de Plus.ro, partener eMobili. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.