Suport Haine Pantofi Dormitor

-Masa Machiaj--Masa Birou Machiaj--Colectii Living--Colectia Paris-

Inox suport greutatea.

Categoria Decoratiuni. Pentru preturi avantajoase vezi Decoratiuni Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Mobila din categoria Decoratiuni:
Dulap Vitrina
Dulap Vitrina

In partea centrala a dulapului, se afla un raft elegant, ideal pentru expunerea obiectelor decorative sau a cartilor preferate. Acesta poate fi ajustat in inaltime, oferind posibilitatea de a personaliza..
Cufar Dormitor Argintiu
Cufar Dormitor Argintiu

Lada cufar argintie este o piesa de mobilier superioara, care nu numai ca ofera un spatiu practic de depozitare, dar aduce si o nota de eleganta si rafinament in dormitorul oricarei persoane...
Cadru Semineu Decor
Cadru Semineu Decor

Suprafata ramei poate fi neteda sau texturata, prezentand diferite detalii si ornamente, precum ochiuri delicate, sculpturi complexe sau motive florale. Aceste elemente decorative pot fi vizibile in partea..
Comoda Calcat Cosuri Dulap
Comoda Calcat Cosuri Dulap

Comoda dispune de o suprafata extensibila, care se poate transforma in masa de calcat, oferind astfel o solutie inteligenta pentru spatii mici. Suprafata mesei este realizata din rachita, asigurand astfel..
Masuta Cafea Living Sertare
Masuta Cafea Living Sertare

Un alt aspect linistitor al acestei mese de cafea este faptul ca fiecare colt al mesei este rotunjit, reducand riscul de accidentare si incrementand aspectul placut al intregului design. Astfel, nicio..
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor

Aceasta oglinda tripla cu LED-uri pentru masuta de toaleta este un accesoriu indispensabil pentru oricine doreste sa se pregateasca si sa se aranjeze intr-un mod eficient si precis. Cu dimensiunile sale..
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica

Masuta este realizata din lemn calitate superioara, cu o finisare impecabila. Dimensiunile sale sunt potrivite pentru a fi amplasata intr-un colt special al camerei, destul de compacta pentru a nu ocupa..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup

Setul masa alba pentru toaleta cosmetica de machiaj ofera un spatiu functional si elegant pentru a se realiza rutina zilnica de infrumusetare, fiind atat practic, cat si atractiv din punct de vedere estetic...
Toaleta Consola Machiaj Masuta Oglinda Scaun
Toaleta Consola Machiaj Masuta Oglinda Scaun

Scaunul inclus in acest set este un scaun tapitat, cu un model standard, asortat cu masuta si oglinda. Acesta este prevazut cu un sezut confortabil, tapitat cu un material textil durabil, pentru a oferi..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Scaun
Toaleta Consola Machiaj Masuta Scaun

Indiferent daca este utilizat pentru machiaj zilnic sau pentru pregatirea pentru evenimente speciale, acest set masa toaleta cosmetica machiaj este o alegere ideala pentru cei care doresc sa isi creeze..
Scaun Tapitat Masuta Toaleta
Scaun Tapitat Masuta Toaleta

Cadrul scaunului este confectionat din lemn de calitate superioara, care ii confera o rezistenta si durabilitate deosebita. Astfel, poti fi sigur ca vei avea un scaun care sa te insoteasca de-a lungul timpului...

Copyright 2023 - Mobilier cu vanzare in toata tara, produse recomandate de Plus.ro, partener eMobili. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.