Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaun Neagra

-Masa Machiaj--Masa Birou Machiaj--Colectii Living--Colectia Paris-

Setul de masa toaleta cosmetica pentru machiaj este realizat intr-un design elegant si modern, de culoare neagra, care adauga un aspect sofisticat oricarui spatiu interior. Masuta are o lungime de 90 cm, oferind suficient spatiu pentru a organiza si depozita toate produsele si accesorile de machiaj.

Masuta este prevazuta cu multiple sertare, concepute special pentru a pastra ordinea si a asigura accesibilitatea la produsele de machiaj. Aceste sertare sunt spatioase si fabricate din materiale de calitate, asigurand durabilitate si rezistenta in utilizare pe termen lung. Fiecare sertar este dotat cu manere decorative, care nu doar ofera un aspect elegant, dar faciliteaza si deschiderea si inchiderea acestora cu usurinta.

Setul include, de asemenea, 3 oglinzi. Oglinzile sunt dispuse astfel incat sa ofere o perspectiva cuprinzatoare asupra machiajului realizat, permitandu-ti sa verifici fiecare detaliu inainte de a iesi din casa. Aceste oglinzi pot fi ajustate in functie de unghiul dorit, asigurandu-te ca obtii intotdeauna imaginea perfecta.

In completarea setului, vei gasi si un scaunel confortabil. Scaunelul este acoperit cu un material textil moale si rezistent, perfect pentru a petrece mai mult timp in fata oglinzii. De asemenea, scaunelul este proiectat ergonomic, oferind sustinere adecvata pentru spate si garantand confort in timpul procesului de machiaj.

Toate elementele din setul de masa toaleta cosmetica sunt fabricate din materiale de inalta calitate, care nu numai ca confera un aspect luxos, ci asigura si durabilitate pe termen lung. Cu acest set, vei avea un spatiu dedicat pentru a-ti pastra si a-ti organiza produsele de machiaj intr-un mod elegant si functional, ajutandu-te sa obtii mereu un aspect impecabil si profesional.


Categoria Masa Machiaj. Pentru preturi avantajoase vezi Masa Machiaj Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Mobila din categoria Masa Machiaj:
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Tapitat
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Tapitat

Acest set de masa toaleta cosmetica pentru machiaj cu culoare alba adauga un nivel de eleganta si stil in incapere, permitandu-va sa va bucurati de momentele de infrumusetare intr-un spatiu organizat si..
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica

Setul de masa pentru toaleta cosmetica de machiaj este compus dintr-o masuta vanity, o oglinda si un scaun, avand o inaltime de 80 cm si culoare alba...
Toaleta Consola Machiaj Masuta Scaun
Toaleta Consola Machiaj Masuta Scaun

Setul masa toaleta cosmetica machiaj, cu dimensiuni de 80 cm, este conceput pentru a oferi un spatiu dedicat pentru machiaj si ingrijirea personala. Setul este disponibil intr-o culoare alba, care adauga..
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Scaun
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Scaun

Pe suprafata mesei se afla un blat spatios care iti asigura suficient loc pentru a-ti tine toate produsele de machiaj, pensulele si accesoriile necesare. Acesta poate fi usor de curatat, fiind rezistent la pete si zgarieturi...
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup Scaun Taburet
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup Scaun Taburet

Oglinda atasata de toaleta este incastrata in rama fixa, confectionata din acelasi lemn alb ca si restul setului de masa. Oglinda are o inclinare reglabila, astfel incat sa poti alege un unghi potrivit..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta

Masa pentru toaleta este piesa principala a setului si are o lungime de 120 cm. Este fabricata din lemn de calitate superioara si ofera o robustete si durabilitate de lunga durata. Masa dispune de o suprafata..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup

In completarea setului, se afla si un scaunel confortabil si elegant. Acesta este fabricat din lemn alb si are un design ergonomic, asigurand un confort maxim in timpul activitatilor de machiaj sau cosmetizare...
Toaleta Machiaj Oglinda Tripla Masuta
Toaleta Machiaj Oglinda Tripla Masuta

Setul masa toaleta cosmetica pentru machiaj are dimensiuni de 90 cm si este prevazut cu o oglinda tripla. Toataiul este realizat din lemn de calitate superioara si prezinta finisaje elegante si rafinate...
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Comoda Scaun
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Comoda Scaun

Setul de masa pentru toaleta cosmetica de culoare alba masoara 100 cm in lungime si este alcatuit dintr-o masa cu oglinda rabatabila si un sertar de culoare maro...
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaun Comoda
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaun Comoda

Setul mai include si o comoda pentru sezut, care vine cu doua sertare. Aceasta comoda ofera o optiune suplimentara de depozitare, fiind ideala pentru pastrarea unor obiecte precum bijuterii, creme sau..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Negru
Toaleta Consola Machiaj Masuta Negru

Masa toaleta este o piesa de mobilier eleganta si practica, perfecta pentru a fi amplasata in holul casei. Este realizata din lemn si MDF de inalta calitate, astfel incat sa fie rezistenta si durabila..
Birou Reversibil
Birou Reversibil

Masa de birou dispune, de asemenea, de spatii de depozitare generoase, gandite pentru a putea organiza si a avea la indemana toate documentele si materialele necesare. Aceste spatii pot fi prelungite de-a..
Masuta Cafea Living Sertare
Masuta Cafea Living Sertare

Pe masura ce privesti aceasta masuta de cafea iti dai seama de atentia la detalii care a fost acordata. Materialul finisat al suprafetelor adauga o note de eleganta si rafinament designului. Culoarea alba..
Comoda Calcat Cosuri Dulap
Comoda Calcat Cosuri Dulap

Pe langa masa de calcat, comoda mai are si un dulap alb, unde pot fi depozitate hainele sau alte obiecte de imbracaminte curata. Dulapul este fabricat, de asemenea, din lemn de calitate si este prevazut..
Cufar Dormitor Argintiu
Cufar Dormitor Argintiu

Capacul lazii cufar este decorat cu elemente ornamentale subtile, subliniind astfel frumusetea si eleganta acesteia. Este prevazut cu balamale solide si rezistente, care permit o deschidere si inchidere..
Birou Masuta Consola Machiaj
Birou Masuta Consola Machiaj

Culoarea mesei poate fi alesa intre alb lucios sau maro, in functie de preferintele personale si de stilul camerei in care va fi amplasata. Albul lucios ofera un aspect modern si elegant, in timp ce maro-ul..

Copyright 2023 - Mobilier cu vanzare in toata tara, produse recomandate de Plus.ro, partener eMobili. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.