Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Comoda

-Masa Machiaj--Masa Birou Machiaj--Colectii Living--Colectia Paris-

Setul de masa pentru toaleta cosmetica machiaj este perfect pentru a crea un colt de infrumusetare elegant si functional in dormitorul sau baia ta.

Oglinda este punctul central al acestui set. Este montata pe perete si este prevazuta cu un cadru alb, care completeaza perfect restul pieselor de mobilier din set. Oglinda are o suprafata suficient de mare pentru a-ti putea machia cu usurinta si este suficient de inalta pentru a-ti putea vedea intreaga fata si coafura.

Scaunul este confortabil si usor de utilizat. Are un cadru solid si este tapitat cu un material moale si rezistent de culoare alba, care se potriveste cu intregul set. Este dotat cu un spatar ergonomic, care iti ofera suportul necesar in timpul procesului de machiaj. Scaunul are dimensiuni potrivite, astfel incat sa fie usor de asezat in fata mesei toaleta.

Comoda, de asemenea alba, este prevazuta cu un blat spatios, pe care iti poti aseza toate produsele cosmetice si de ingrijire necesare. Comoda are si sertare suficiente pentru a putea depozita ordonat toate produsele tale de infrumusetare si accesorii de machiaj.

Toate aceste piese sunt realizate din materiale de calitate, rezistente la uzura si usor de curatat. Datorita designului lor alb simplu si elegant, se potrivesc perfect in orice interior si pot aduce o nota de rafinament si eleganta incaperii tale. Cu acest set masa toaleta cosmetica machiaj, te vei putea pregati in fiecare dimineata cu stil si confort pentru o zi plina de incredere si frumusete.


Categoria Masa Machiaj. Pentru preturi avantajoase vezi Masa Machiaj Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Mobila din categoria Masa Machiaj:
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup Scaun Taburet
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup Scaun Taburet

Cosmeticele tale pot fi organizate perfect pe masuta de machiaj a acestui set. Masuta este compusa din mai multe compartimente si sertare, care pot fi utilizate pentru a depozita si a avea la indemana..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta

Setul de masa pentru toaleta cu masa de cosmetica-machiaj si consola are un design modern si estetic placut, completat de culori si finisaje elegante. Este potrivit pentru toate stilurile de decor si adauga..
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica

Setul de masa pentru toaleta cosmetica de machiaj este compus dintr-o masuta vanity, o oglinda si un scaun, avand o inaltime de 80 cm si culoare alba...
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup

In completarea setului, se afla si un scaunel confortabil si elegant. Acesta este fabricat din lemn alb si are un design ergonomic, asigurand un confort maxim in timpul activitatilor de machiaj sau cosmetizare...
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Tapitat
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Tapitat

Setul de masa toaleta cosmetica pentru machiaj este conceput intr-un design elegant si sofisticat, avand o culoare alba care adauga o nota de proaspata si rafinament incaperii. Acest set este compus dintr-o..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Scaun
Toaleta Consola Machiaj Masuta Scaun

Setul masa toaleta cosmetica machiaj poate fi amplasat cu usurinta in orice colt al camerei datorita dimensiunilor sale compacte. Este perfect pentru camerele mici sau pentru spatiile de lucru limitate,..
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Scaun
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Scaun

De asemenea, setul de masa toaleta cosmetica include si spatii de depozitare pentru a-ti organiza produsele intr-un mod eficient. Poti gasi sertare laterale, in care sa poti depozita bijuterii, cosmetice..
Toaleta Machiaj Oglinda Tripla Masuta
Toaleta Machiaj Oglinda Tripla Masuta

Blatul mesei este spatios, avand suficient spatiu pentru asezarea tuturor produselor si accesoriilor de machiaj. Acesta este acoperit cu un strat de sticla, permitand o curatare usoara si conferind un..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Comoda Scaun
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Comoda Scaun

Oglinda, cu un cadru maro elegant, este montata pe masa si poate fi rabatata pentru a economisi spatiu sau pentru a crea unghiuri diferite in timpul machiajului. Efectul cadru de culoare maro adauga un..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaun Comoda
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaun Comoda

In partea superioara a mesei se afla o oglinda rabatabila, care poate fi ajustata in functie de necesitati. Aceasta oglinda este foarte practica, deoarece permite vizualizarea si aplicarea machiajului..
Scaun Tapitat Masuta Toaleta
Scaun Tapitat Masuta Toaleta

Tapiteria este finisata cu mare atentie la detalii, cu cusaturi precise si elegante. Astfel, designul este impecabil si adauga o nota sofisticata scaunului. De asemenea, este foarte usor de curatat, datorita..
Birou Masuta Consola Machiaj
Birou Masuta Consola Machiaj

Masa este construita cu picioare metalice, care nu doar ofera stabilitate si durabilitate, dar adauga si un aspect modern si industrial intregii piese de mobilier. Aceste picioare metalice sunt proiectate..
Noptiera Sertare Dormitor
Noptiera Sertare Dormitor

Designul alb stralucitor al noptierelor se imbina usor cu orice decor. Combina-le cu un pat alb pentru a crea o atmosfera coerenta sau cu un pat in culori contrastante pentru a adauga un accent vizual..
Toaleta Machiaj Masuta Birou
Toaleta Machiaj Masuta Birou

Masa toaleta cosmetica machiaj de tip vanity birou este intr-o nuanta de culoare alba si dispune de 4 sertare. Aceasta are dimensiuni generoase care ii ofera un aspect impunator si o functionalitate excelenta...
Dulap Vitrina
Dulap Vitrina

Datorita designului sau rafinat si finisajului impecabil, dulapul din lemn de culoare crem ivory adauga un plus de eleganta si stil incaperii. Poate fi integrat perfect in orice tip de decor, aducand un..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Negru
Toaleta Consola Machiaj Masuta Negru

Masa toaleta dispune de un numar de un singur sertar, care ofera spatiu suplimentar de depozitare pentru articolele de machiaj si cosmetice. Acest sertar poate fi folosit pentru a pastra ordine pe masa..

Copyright 2023 - Mobilier cu vanzare in toata tara, produse recomandate de Plus.ro, partener eMobili. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.