Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaun

-Masa Machiaj--Masa Birou Machiaj--Colectii Living--Colectia Paris-

Setul masa alba, toaleta si cosmetica are o lungime de 80 cm. Este compus dintr-o masa, o oglinda cu rafturi si un scaunel.

Masa este realizata in totalitate din lemn alb, usor de intretinut si de curatat. Are o forma dreptunghiulara si o lungime de 80 cm. Blatul mesei este neted si are margini finisate cu precizie pentru a preveni eventualele accidente sau zgarieturi. Pe laturile laterale ale mesei sunt amplasate doua sertare elegante, potrivite pentru depozitarea diverselor accesorii de machiaj.

Oglinda este montata pe partea de sus a mesei si are dimensiuni generoase, oferindu-ti suficient spatiu pentru a te vedea in intregime si pentru a te machia in mod confortabil. Pe marginea oglinzii sunt amplasate rafturi pentru a aseza si tine la indemana produsele cosmetice preferate. Aceste rafturi sunt reglabile, permitandu-ti sa le pozitionezi in functie de nevoile tale si sa ai o configurare personalizata.

Scaunelul, de asemenea, este realizat din lemn alb, asortat cu masa si oglinda. Are un aspect simplu si elegant, dar in acelasi timp ofera confortul necesar pentru a petrece mai mult timp in fata mesei de toaleta. Scaunelul este acoperit cu o perna generoasa si moale, tapitata cu un material textil placut la atingere, care completeaza aspectul general al setului si face experienta utilizarii acestuia mai confortabila.

Setul masa alba, toaleta si cosmetica este o alegere perfecta pentru persoanele care iubesc machiajul si ingrijirea personala. Designul sau simplu, dar elegant, il face potrivit pentru orice stil de decor si ofera posibilitatea de a avea un colt dedicat doar pentru tine, unde sa te odihnesti, sa te relaxezi si sa te pregatesti in fiecare zi.


Categoria Masa Machiaj. Pentru preturi avantajoase vezi Masa Machiaj Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Mobila din categoria Masa Machiaj:
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica

Pe partea de sus a mesei se afla o oglinda magnifica, cu cadre elegante si detaliile finisate cu atentie. Oglinda este rotativa, astfel incat sa poata fi ajustata in functie de unghiul dorit si are o marime..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta

Consola cosmetica, practica si stilata se afla in partea de jos a mesei si ofera spatiu suplimentar de depozitare. Dispune de mai multe sertare si rafturi, astfel incat sa poti organiza si stoca ordonat..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Comoda
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Comoda

Setul de masa pentru toaleta cosmetica machiaj este perfect pentru a crea un colt de infrumusetare elegant si functional in dormitorul sau baia ta...
Toaleta Consola Machiaj Masuta Oglinda Scaun
Toaleta Consola Machiaj Masuta Oglinda Scaun

Scaunul inclus in acest set este un scaun tapitat, cu un model standard, asortat cu masuta si oglinda. Acesta este prevazut cu un sezut confortabil, tapitat cu un material textil durabil, pentru a oferi..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Scaun
Toaleta Consola Machiaj Masuta Scaun

Setul masa toaleta cosmetica machiaj, cu dimensiuni de 80 cm, este conceput pentru a oferi un spatiu dedicat pentru machiaj si ingrijirea personala. Setul este disponibil intr-o culoare alba, care adauga..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup

Sertarul, dispus in partea centrala a mesei, ofera un spatiu suplimentar de depozitare si este proiectat pentru a pastra in siguranta obiectele mici de machiaj precum pensule, creioane sau produse pentru..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Tapitat
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Tapitat

Acest set de masa toaleta cosmetica pentru machiaj cu culoare alba adauga un nivel de eleganta si stil in incapere, permitandu-va sa va bucurati de momentele de infrumusetare intr-un spatiu organizat si..
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Scaun
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Scaun

Pe suprafata mesei se afla un blat spatios care iti asigura suficient loc pentru a-ti tine toate produsele de machiaj, pensulele si accesoriile necesare. Acesta poate fi usor de curatat, fiind rezistent la pete si zgarieturi...
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaun Neagra
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaun Neagra

Setul include, de asemenea, 3 oglinzi. Oglinzile sunt dispuse astfel incat sa ofere o perspectiva cuprinzatoare asupra machiajului realizat, permitandu-ti sa verifici fiecare detaliu inainte de a iesi..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup Scaun Taburet
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup Scaun Taburet

Setul de masa alb pentru toaleta cu oglinda, masuta de machiaj si spatii de depozitare pentru produse cosmetice este un element de mobilier practic si elegant, perfect pentru a crea un colt de infrumusetare..
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor

Pe partile laterale ale oglinzii principale se afla celelalte doua parti ale oglinzii triplete. Acestea sunt mai mici si au o forma dreptunghiulara, fiind plasate sub un unghi usor spre exterior. Acest..
Scaun Tapitat Masuta Toaleta
Scaun Tapitat Masuta Toaleta

Cadrul scaunului este confectionat din lemn de calitate superioara, care ii confera o rezistenta si durabilitate deosebita. Astfel, poti fi sigur ca vei avea un scaun care sa te insoteasca de-a lungul timpului...
Cufar Dormitor Argintiu
Cufar Dormitor Argintiu

Lada cufar argintie este o piesa de mobilier superioara, care nu numai ca ofera un spatiu practic de depozitare, dar aduce si o nota de eleganta si rafinament in dormitorul oricarei persoane...
Toaleta Machiaj Masuta Birou
Toaleta Machiaj Masuta Birou

Cele 4 sertare ale mesei toalete sunt suficient de spatioase pentru a gazdui obiecte de mici dimensiuni, cum ar fi bijuterii sau alte accesorii. Fiecare sertar are un mecanism de deschidere si inchidere..
Dulap Vitrina
Dulap Vitrina

Dulapul din lemn, ideal pentru living, baie sau dining, este realizat cu mare atentie la detalii si se distinge prin calitate si design. Este fabricat din lemn masiv de inalta calitate si are o finisare..
Birou Masuta Consola Machiaj
Birou Masuta Consola Machiaj

Masa este construita cu picioare metalice, care nu doar ofera stabilitate si durabilitate, dar adauga si un aspect modern si industrial intregii piese de mobilier. Aceste picioare metalice sunt proiectate..

Copyright 2023 - Mobilier cu vanzare in toata tara, produse recomandate de Plus.ro, partener eMobili. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.