Scaun Tapitat Imitatie Piele

-Masa Machiaj--Masa Birou Machiaj--Colectii Living--Colectia Paris-

Bej disponibil si in alte culori la cerere. Otel cromat, imitatie piele totale scaun. spatar suportata model disponibil si in alte culori pot fi vazute in poza principala.

Categoria Scaune. Pentru preturi avantajoase vezi Scaune Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Mobila din categoria Scaune:
Scaun Tapitat Masuta Toaleta
Scaun Tapitat Masuta Toaleta

Partea superioara a scaunului este acoperita cu un material textil moale si placut la atingere. Aceasta tapiterie este disponibila in diverse culori incantatoare, precum rosu aprins, verde vibrant, albastru..
Birou Masuta Consola Machiaj
Birou Masuta Consola Machiaj

Aceasta masa de birou este o optiune excelenta pentru a crea un mediu de lucru sau de machiaj eficient si organizat. Aceasta masa este prevazuta cu un blat spatios, care ofera suficient spatiu pentru a..
Noptiera Sertare Dormitor
Noptiera Sertare Dormitor

Setul de 2 noptiere albe cu 2 sertare pentru dormitor este o alegere practica si estetica pentru a completa decorul dormitorului tau. Cu aspectul lor elegant si functionalitatea lor, aceste noptiere sunt..
Toaleta Machiaj Masuta Birou
Toaleta Machiaj Masuta Birou

Cele 4 sertare ale mesei toalete sunt suficient de spatioase pentru a gazdui obiecte de mici dimensiuni, cum ar fi bijuterii sau alte accesorii. Fiecare sertar are un mecanism de deschidere si inchidere..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup

Setul masa alba pentru toaleta cosmetica de machiaj este compus din mai multe piese, fiecare avand o functie specifica si completandu-se reciproc...
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Tapitat
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Tapitat

Setul de masa toaleta cosmetica pentru machiaj este conceput intr-un design elegant si sofisticat, avand o culoare alba care adauga o nota de proaspata si rafinament incaperii. Acest set este compus dintr-o..
Dulap Vitrina
Dulap Vitrina

La exterior, dulapul prezinta o structura robusta si rezistenta, avand usi si sertare bine conturate. Usile sunt prevazute cu manere din metal aurii si balamale solide, care permit deschiderea usoara si..

Copyright 2023 - Mobilier cu vanzare in toata tara, produse recomandate de Plus.ro, partener eMobili. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.