Oglinda Ovala Dormitor

-Masa Machiaj--Masa Birou Machiaj--Colectii Living--Colectia Paris-

Lemn, mdf, oglinda oglinda.

Categoria Oglinzi. Pentru preturi avantajoase vezi Oglinzi Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Mobila din categoria Oglinzi:
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor

Aceasta oglinda tripla cu LED-uri pentru masuta de toaleta este un accesoriu indispensabil pentru oricine doreste sa se pregateasca si sa se aranjeze intr-un mod eficient si precis. Cu dimensiunile sale..
Scaun Tapitat Masuta Toaleta
Scaun Tapitat Masuta Toaleta

Pe langa aspectul sau atractiv, acest scaun tapitat aduce si un plus de confort. Dispune de o perna moale si pufoasa, care asigura o sedere comoda si relaxanta. Astfel, poti petrece timpul necesar pentru..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup Scaun Taburet
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup Scaun Taburet

Toaleta cosmetica este realizata din lemn alb de inalta calitate, cu o finisare neteda si lucioasa. Are dimensiuni compacte si un design elegant, intr-un stil modern si sofisticat...
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta

Masa pentru toaleta este piesa principala a setului si are o lungime de 120 cm. Este fabricata din lemn de calitate superioara si ofera o robustete si durabilitate de lunga durata. Masa dispune de o suprafata..
Birou Masuta Consola Machiaj
Birou Masuta Consola Machiaj

Culoarea mesei poate fi alesa intre alb lucios sau maro, in functie de preferintele personale si de stilul camerei in care va fi amplasata. Albul lucios ofera un aspect modern si elegant, in timp ce maro-ul..
Noptiera Sertare Dormitor
Noptiera Sertare Dormitor

Fiecare noptiera are dimensiuni de aproximativ 50 cm inaltime, 40 cm latime si 35 cm adancime, ceea ce le face perfecte pentru a fi plasate in lateralul patului. Poti aseza pe ele lampa de noptiera, ceasul,..
Toaleta Machiaj Masuta Birou
Toaleta Machiaj Masuta Birou

Masa toaleta cosmetica machiaj de tip vanity birou este intr-o nuanta de culoare alba si dispune de 4 sertare. Aceasta are dimensiuni generoase care ii ofera un aspect impunator si o functionalitate excelenta...

Copyright 2023 - Mobilier cu vanzare in toata tara, produse recomandate de Plus.ro, partener eMobili. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.