Birou Masuta Consola Machiaj

-Masa Machiaj--Masa Birou Machiaj--Colectii Living--Colectia Paris-

Aceasta masa de birou este o optiune excelenta pentru a crea un mediu de lucru sau de machiaj eficient si organizat. Aceasta masa este prevazuta cu un blat spatios, care ofera suficient spatiu pentru a lucra si a depozita diferite obiecte si echipamente.

Culoarea mesei poate fi alesa intre alb lucios sau maro, in functie de preferintele personale si de stilul camerei in care va fi amplasata. Albul lucios ofera un aspect modern si elegant, in timp ce maro-ul poate adauga un aer mai cald si rustic.

Masa este construita cu picioare metalice, care nu doar ofera stabilitate si durabilitate, dar adauga si un aspect modern si industrial intregii piese de mobilier. Aceste picioare metalice sunt proiectate sa sustina greutatea mesei si sa reziste in timp, fiind prevazute cu protectii pentru pardoseala, astfel incat sa nu zgarie sau deterioreze suprafata.

Masa de birou este practica, functionala si estetica, oferind suficient spatiu pentru a lucra sau a te machia intr-un mod organizat si eficient. Culoarea alb lucios sau maro si picioarele metalice adauga un aspect modern si elegant intregii piese de mobilier.


Categoria Masa Birou Machiaj. Pentru preturi avantajoase vezi Masa Birou Machiaj Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Mobila din categoria Masa Birou Machiaj:
Toaleta Machiaj Masuta Birou
Toaleta Machiaj Masuta Birou

Masa toaleta cosmetica machiaj de tip vanity birou este un element de mobilier versatil si practic, care iti permite sa te machiezi si sa te pregatesti in stil in fiecare zi. Cu un aspect elegant si un..
Toaleta Machiaj Masuta
Toaleta Machiaj Masuta

Masa este confectionata din lemn si MDF de inalta calitate, asigurand astfel durabilitate si rezistenta in timp. Culoarea alba ii confera un aspect curat si luminos, potrivindu-se cu usurinta in orice decor...
Toaleta Consola Machiaj Masuta Negru
Toaleta Consola Machiaj Masuta Negru

Masa toaleta este o piesa de mobilier eleganta si practica, perfecta pentru a fi amplasata in holul casei. Este realizata din lemn si MDF de inalta calitate, astfel incat sa fie rezistenta si durabila..
Birou Reversibil
Birou Reversibil

Masa de birou pentru colt reversibil stanga sau dreapta reprezinta o solutie excelenta pentru optimizarea spatiului de lucru, asigurand practicitate si confort in acelasi timp...
Masa Toaleta Tapitata Machiaj
Masa Toaleta Tapitata Machiaj

Masa toaleta cosmetica pentru machiaj, tapitata in catifea, reprezinta un produs cu un design atragator, confortabil si practic. Este alegerea ideala pentru pasionatele de machiaj si pentru oricine doreste..
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor

Pe partile laterale ale oglinzii principale se afla celelalte doua parti ale oglinzii triplete. Acestea sunt mai mici si au o forma dreptunghiulara, fiind plasate sub un unghi usor spre exterior. Acest..
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica

Masuta include si un scaun confortabil, cu un design ergonomic, acoperit cu un material textil moale si rezistent in acelasi timp. Scaunul are o inaltime potrivita pentru a fi utilizat in fata mesei si..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup

In completarea setului, se afla si un scaunel confortabil si elegant. Acesta este fabricat din lemn alb si are un design ergonomic, asigurand un confort maxim in timpul activitatilor de machiaj sau cosmetizare...
Dulap Vitrina
Dulap Vitrina

Cu o atentie speciala la durabilitate, dulapul este rezistent la umiditate si deformari, fiind potrivit pentru utilizarea in baie. Suprafata sa crem ivory usor lucioasa este usor de curatat si de intretinut...
Toaleta Consola Machiaj Masuta Oglinda Scaun
Toaleta Consola Machiaj Masuta Oglinda Scaun

Scaunul inclus in acest set este un scaun tapitat, cu un model standard, asortat cu masuta si oglinda. Acesta este prevazut cu un sezut confortabil, tapitat cu un material textil durabil, pentru a oferi..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Scaun
Toaleta Consola Machiaj Masuta Scaun

Indiferent daca este utilizat pentru machiaj zilnic sau pentru pregatirea pentru evenimente speciale, acest set masa toaleta cosmetica machiaj este o alegere ideala pentru cei care doresc sa isi creeze..

Copyright 2023 - Mobilier cu vanzare in toata tara, produse recomandate de Plus.ro, partener eMobili. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.