PlusPlus.ro
Plus.ro - Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale selectate si recomandate pentru casa si gradina
Redecorare cu stil. Colectii de mobilier contemporan casa si birou. Modularitatea pieselor permit reconfigurarea mobilierului. Texturile si culorile sunt inspirate din elementele naturii. Calitatea materialelor folosite, notele de eleganta si aspectele legate de ergonomie sunt menite sa asigure confortul necesar unui stil de viata urban..

Calorifere - Produse Lazzarini

17 produse - Calorifere Lazzarini gasite. Selectie sortata dupa recomandare si pret.
Calorifer Baie Port Prosop Cromat Tube Drept - 1063

Calorifer Baie Port Prosop Cromat Tube Drept. Este un calorifer cu un design simplu, elegant si unic.
Calorifer Baie Port Prosop Cromat - 2762

Calorifer Baie Port Prosop Cromat. Coletoarele amplasate eliptic, ce au sectiune circulara de 50 mm, confera o nota contempor.
Calorifer Baie Port Prosop Cromat Oglinda Drept - 3821

Calorifer Baie Port Prosop Cromat Oglinda Drept. Design ul elegat se potiveste perfect cu orice interior, foarte util si discret, calorifer.
Calorifer Baie Port Prosop Cromat Drept - 5134

Calorifer Baie Port Prosop Cromat Drept. Realizat din coletoare verticale de sectiune rectangulara de 40x30 mm si tevi plate de 50x.
Calorifer Baie Port Prosop Cromat Drept - 10314

Calorifer Baie Port Prosop Cromat Drept. Este realiazat din colectorae amplasate vertical de 40x30mm si tevi orizontale cu sectiune.
Calorifer Baie Port Prosop Cromat Curbat - 13498

Calorifer Baie Port Prosop Cromat Curbat. Este realizat din colectore amplasate vertical de 40x30mm si tevi orizontale de 20 mm, cu .
Calorifer Baie Port Prosop Alb Curbat - 14540

Calorifer Baie Port Prosop Alb Curbat. Circulatia agentului termic se face prin coledctoare de sectiune 35x50mm amplasate vertica.
Calorifer Baie Port Prosop Cromat Curbat - 15330

Calorifer Baie Port Prosop Cromat Curbat. Este realizat din colectore amplasate vertical de 40x30mm si tevi orizontale de 30x15mm, s.
Calorifer Baie Port Prosop Cromat Drept - 15534

Calorifer Baie Port Prosop Cromat Drept. Este realizat din colectore amplasate vertical cu diametru de 35 mm si tevi orizontale de .
Calorifer Baie Port Prosop Cromat Drept - 19734

Calorifer Baie Port Prosop Cromat Drept. Este realizat din colectore amplasate vertical de 40x30mm si tevi orizontale de 20 mm, cu .

Copyright 2019 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina