PlusPlus.ro
Plus.ro - Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale selectate si recomandate pentru casa si gradina
Reduceri pana la 30% la piese de mobilier si accesorii specifice zonei de dormitor precum: paturi, comode, dulapuri, lenjerii de pat, decoratiuni, covoare. Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 200 Ron. Pentru cei care achita comanda cu cardul li se va acorda automat un discount de 5% din valoarea comenzii. Campania Dormitor de Vis este valabila pana 15 noiembrie 2019, ora 23:00.

Mobilier Baie - Obiecte Sanitare - Cabine Dus - Produse Kolo

36 produse - Mobilier Baie - Obiecte Sanitare - Cabine Dus - Cazi Baie - Rezervoare Wc Kolo gasite. Selectie sortata dupa recomandare si pret.
Cabina Dus Semirotunda Cadita First - 5945

Cabina Dus Semirotunda Cadita First. Cu forme ergonomie materiale de cea mai buna calitate si sisteme create pentru a rezista i.
Vas Toaleta Suspendat Ego - 6462

Vas Toaleta Suspendat Ego. Pentru bai bine conturate cu linii puternice si ambient placut formele gamei ego complimen.
Mobilier Baza Suspendat Gri Stejar - 7124

Mobilier Baza Suspendat Gri Stejar. Atentia in crearea acestei serii a fost acordata designului conceptual pornind de la struc.
Dulap Coloana Alb Lucios - 7416

Dulap Coloana Alb Lucios. Cu un design simplu dar cuprinzator au un farmec aparte.
Dulap Suspendat Coloana Gri Stejar - 7791

Dulap Suspendat Coloana Gri Stejar. Atentia in crearea acestei serii a fost acordata designului conceptual pornind de la struc.
Dulap Suspendat Coloanat Gri Deschis - 7792

Dulap Suspendat Coloanat Gri Deschis. Atentia in crearea acestei serii a fost acordata designului conceptual pornind de la struc.
Dulap Coloana Suspendat Alb Lucios - 7793

Dulap Coloana Suspendat Alb Lucios. Atentia in crearea acestei serii a fost acordata designului conceptual pornind de la struc.
Mobilier Baza Suspendat Alb Lucios - 7851

Mobilier Baza Suspendat Alb Lucios. Atentia in crearea acestei serii a fost acordata designului conceptual pornind de la struc.
Lavoar Dublu Mobilier - 8336

Lavoar Dublu Mobilier. Atentia in crearea acestei serii a fost acordata designului conceptual pornind de la struc.
Mobilier Baza Alb Lucios Sertare - 8824

Mobilier Baza Alb Lucios Sertare. Se integreaza cu usurinta in baile moderne de mici si medii si se poate asorta cu orice ti.

Copyright 2019 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina