PlusPlus.ro
Plus.ro - Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale selectate si recomandate pentru casa si gradina

Sobe Peleti Lemn - Cazane - Produse Abc Proizvod

6 produse - Sobe Peleti Lemn - Cazane Abc Proizvod gasite. Plus inca 4 produse (*). Selectie sortata dupa recomandare si pret.
Prinde promotiile de pana la 16% la bateriile Kludi. Cea mai noua aparitie este reprezentata de seria de baterii Kludi D-Vise. Promotia este valabila incepand cu 25 iulie 2019 ora 00:00, pana la 31 august 2019 ora 23:00.
Vezi si alte promotii mobila
Soba Incalzire Centralizata Otel Gri Plita Mini - 1833

Soba Incalzire Centralizata Otel Gri Plita Mini. Poate fi folosita in instalatii de incalzire cu ajutorul corpurilor de incalzire sau ca se.
Soba Incalzire Centralizata Otel Gri Plita Cuptor - 1013

Soba Incalzire Centralizata Otel Gri Plita Cuptor. Poate fi folosita in instalatii de incalzire cu ajutorul corpurilor de incalzire, ca semin.
Cazan Peleti Lemne Incalzire Otel Combo - 180

Cazan Peleti Lemne Incalzire Otel Combo. Panou de comanda termostat de siguranta panoul de comanda si control contine: buton pornit.
Soba Incalzire Centralizata Otel Inox Plita Cuptor - 894

Soba Incalzire Centralizata Otel Inox Plita Cuptor. Poate fi folosita in instalatii de incalzire cu ajutorul corpurilor de incalzire, ca semin.
Cazan Atmosferic Combustibil Solid Incalzire Otel - 149

Cazan Atmosferic Combustibil Solid Incalzire Otel. Este folosit in instalatia de incalzire in sistem inchis, cu vas de expansiune inchis si s.
Soba Incalzire Centralizata Otel Inox Plita Cuptor - 895

Soba Incalzire Centralizata Otel Inox Plita Cuptor. Poate fi folosita in instalatii de incalzire cu ajutorul corpurilor de incalzire, ca semin.
Kit Antireflux - 6448

* Kit Antireflux. Kit de refulare pvc alcatuit din: vana de izolare cu sfera, racord in "t" cu dop.
Sursa Automatizata Protectia Cazanelor - 9814

* Sursa Automatizata Protectia Cazanelor. Pachetul este format din sursa sa 12v si o pompa de circulatie de curent continuu.
Robinet Sfera Verde Instalatie Apa - 10129

* Robinet Sfera Verde Instalatie Apa. Oraganizatia greenpeace, recunoscuta la nivel european, a acordat aceasta licenta datorita.
Pompa Circulatie - 10322

* Pompa Circulatie. Corpul pompei este din bronz cu rotor umed, avand rotorul din tehnopolimer.

Copyright 2019 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina