Oglinda

-Paturi--Comode--Bucatarii Modulare--Masute Cafea--Colectii Dormitor--Livinguri Set--Dormitoare Set--Mese--Bucatarii Set--Corpuri Inferioare-

Categoria Oglinzi. Pentru preturi avantajoase vezi Oglinzi Ieftine.

Oglinda tot ornamentul sus fara ornament. Rama oglinzii fabricata din ornamentul din partea oglinzii fabricat din un aspect placut. Spatele oglinzii fabricat din melaminat. Oglinda include in accesorii sistemele prindere in perete, mai putin diblurile care se baga in perete si trebuie achizitionate in functie tipul peretelui dvs. beton, rigips, lemn etc.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Oglinzi:
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

Usile dulapului sunt fabricate din MDF alb, cu o grosime de 18 mm, si au un aspect frumos, datorita frezarii atent realizate. Ornamentele de pe dulap, fabricate din MDF alb, cu o grosime de 25 mm, completeaza..
Scaun Directorial Imitatie Piele
Scaun Directorial Imitatie Piele

Scaunul directorial este livrat complet asamblat, cu sezutul, spatarul si bratele deja montate. Aceasta face ca procesul de instalare sa fie foarte simplu si rapid, in timp ce asigura integritatea si siguranta..
Masa Cafea Pliabila
Masa Cafea Pliabila

Masa cafea pliabila alba are dimensiuni potrivite pentru a fi montata intr-un spatiu mic sau pentru a fi transportata usor. Cand masa este stransa si pliata, are o lungime de 900 de milimetri, o inaltime..
Comoda Sertare
Comoda Sertare

Fetele sertarelor sunt fabricate din MDF, un material de inalta calitate si o grosime generoasa de 18 mm, care confera comodei un aspect luxos si solid. Aceste fete sunt frezate, adaugand un detaliu elegant..
Pat Sertare Perete
Pat Sertare Perete

Materialele de calitate utilizate in realizarea acestui pat asigura rezistenta si durabilitatea in timp, iar finisajele palului melaminat confera un aspect modern si elegant intregului ansamblu. Patul..
Set Bucatarie Negru
Set Bucatarie Negru

Cele 8 corpuri care formeaza bucataria (4 inferior si 4 superior) pot fi asezate in orice ordine doriti, fiind independente. Abia apoi le puteti prinde intre ele folosind suruburile de cuplare din accesorii,..
Corp Inferior Negru Sertare Metalice
Corp Inferior Negru Sertare Metalice

Corpul inferior este o piesa de mobilier care are doua sertare metalice pentru depozitarea greutatii. Aceste sertare sunt realizate din metal si au oprite pentru a preveni deschiderea lor accidentala...
Biblioteca Dulap Dreapta
Biblioteca Dulap Dreapta

Biblioteca dulap este un mobilier practic si functional, perfect pentru a organiza si depozita carti, haine si alte obiecte. Fabricata din PAL melaminat cu grosimea de 16 mm, acest tip de biblioteca ofera..
Camera Tineret
Camera Tineret

Dimensiunile suspendatului sunt 194 cm latime, 78 cm inaltime si 39 cm adancime. Ansamblul intreg al camerei are dimensiunile totale de 274 cm latime, 200 cm inaltime si 144 cm adancime...
Pat Tapitat Somiera
Pat Tapitat Somiera

Patul tapitat este de culoare bej si are dimensiunile de 1600x2000 mm. Este conceput pentru a gazdui o saltea cu dimensiunea de 160x200 cm. Materialele utilizate pentru constructia acestuia includ PAL..
Dulap Living
Dulap Living

Carcasa dulapului este fabricata din PAL melaminat alb, cu o grosime de 16 mm. Aceasta alegere a materialelor nu doar asigura durabilitatea, ci si ofera un aspect elegant si rafinat. Aceasta structura..
Saltea Memorie
Saltea Memorie

Salteaua contine un strat de memory foam de 5 cm, care ofera un suport optim si o senzatie de confort. Baza saltelei este fabricata din spuma poliuretanica cu densitate de 25, asigurand stabilitate si..

Copyright 2023 - Mobilier pentru casa si birou recomandate de Plus.ro, partener Spectral. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.