Vitrina Cedru

-Paturi--Comode--Bucatarii Modulare--Masute Cafea--Colectii Dormitor--Livinguri Set--Dormitoare Set--Mese--Bucatarii Set--Corpuri Inferioare-

Categoria Corpuri Superioare.

Corp superior vitrina usi cedru. Wenge cedru. melaminat, usi din infoliat, manere metalice insertie portelan, balamale metal, sticla. Pachetul vine dispozitive reglabile suspendare corpuri mobila, din metal plastic alb poza.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Corpuri Superioare:
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

Lungimea dulapului este de 900 mm, fara ornamentul de sus, iar cu ornamentele, lungimea totala ajunge la 930 mm. Inaltimea dulapului este de 2160 mm, oferind destul spatiu pentru depozitare verticala...
Scaun Directorial Imitatie Piele
Scaun Directorial Imitatie Piele

Scaunul directorial din imitatie de piele are un design elegant si sofisticat, perfect potrivit pentru un birou de nivel managerial cu cerinte ridicate. Se remarca prin calitatea materialelor utilizate si atentia la detalii...
Masa Cafea Pliabila
Masa Cafea Pliabila

Masa este realizata intr-o culoare alba, oferind un aspect modern si luminos. Albul este o alegere populara pentru mobilier datorita abilitatii sale de a se potrivi oricarui decor interior. De asemenea,..
Comoda Sertare
Comoda Sertare

Manerele metalice de pe sertare au un finisaj antichizat, adaugand un aspect sofisticat si retro comodei. Acestea nu numai ca contribuie la frumusetea piesei de mobilier, dar sunt si usor de utilizat,..
Pat Sertare Perete
Pat Sertare Perete

Patul cu 2 sertare pe perete este un mobilier elegant si practic in acelasi timp. Carcasa patului, realizata din pal melaminat, confera rezistenta si durabilitate acestei piese de mobilier. Dimensiunile..
Set Bucatarie Negru
Set Bucatarie Negru

Blatul bucatariei are o culoare similara marmurei, care adauga o nota de rafinament si lux. Grosimea acestuia este de 28 mm, asigurand astfel o suprafata solida si durabila. Lungimea totala a bucatariei..
Corp Inferior Negru Sertare Metalice
Corp Inferior Negru Sertare Metalice

Culoarea corpului inferior este wenge, ceea ce confera un aspect elegant si modern. Sertarele au o nuanta de negru lucios, care se potriveste bine cu wenge-ul. Materialele folosite pentru constructia corpului..
Biblioteca Dulap Dreapta
Biblioteca Dulap Dreapta

Capacele de jos si de sus din PAL dublat cu grosimea de 32 mm adauga un aspect elegat si solid bibliotecii dulap. Aceasta caracteristica contribuie la rezistenta mobilierului in fata obiectelor grele,..
Camera Tineret
Camera Tineret

Dimensiunile totale ale patului sunt 144 cm latime, 70 cm inaltimea tabliei de la cap si 194 cm lungime. Suspendatul cu doua usi dispune de doua rafturi in spatele usilor si patru rafturi deschise, doua..
Pat Tapitat Somiera
Pat Tapitat Somiera

Dimensiunile exterioare ale patului sunt 170 cm in latime, 112 cm in inaltimea tabliei de la cap si 216 cm in lungime. Aceste dimensiuni ofera un spatiu generos pentru odihna si relaxare in timpul somnului...
Dulap Living
Dulap Living

Dulapul living alb cu 2 usi este o piesa de mobilier de inalta calitate, care aduce un aspect deosebit oricarei incaperi. Cu dimensiunile sale precise de 930 mm latime, 471 mm adancime si 2161 mm inaltime,..
Saltea Memorie
Saltea Memorie

Aproximativ 25% din populatie sufera de diferite afectiuni ale coloanei vertebrale din cauza stilului de viata sedentar, care implica condusul autovehiculelor, lucratul la birou si alte activitati statice...

Copyright 2023 - Mobilier pentru casa si birou recomandate de Plus.ro, partener Spectral. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.