Corp Inferior Negru

-Paturi--Comode--Bucatarii Modulare--Masute Cafea--Colectii Dormitor--Livinguri Set--Dormitoare Set--Mese--Bucatarii Set--Corpuri Inferioare-

Categoria Corpuri Inferioare. Pentru preturi avantajoase vezi Corpuri Inferioare Ieftine.

Corp inferior usa si negru. Wenge lucios. melaminat, manere aluminiu, balamale metal, picioare reglabile plastic inox.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Corpuri Inferioare:
Corp Inferior Negru Sertare Metalice
Corp Inferior Negru Sertare Metalice

Balamalele sunt, de asemenea, realizate din metal, asigurand stabilitatea si durabilitatea corpului inferior. Picioarele sunt reglabile si sunt facute din plastic, avand o inaltime de 100 mm. Acest lucru..
Corp Inferior Drept Sertare Metalice
Corp Inferior Drept Sertare Metalice

Corpul inferior drept cu 2 sertare metalice MDF alb are dimensiunile de 400 x 820 x 481 mm. Este realizat din pal melaminat, un material rezistent si durabil, care asigura stabilitate si durabilitate pe..
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

Picioarele dulapului sunt de tip clasic, fabricate din lemn si vopsite intr-o nuanta potrivita culorii dulapului. Acestea adauga un element de stil si sustin in mod sigur dulapul...
Comoda Sertare
Comoda Sertare

Picioarele comodei sunt clasice si confectionate din lemn, oferind un suport solid si stabil. Acestea sunt vopsite intr-o nuanta potrivita pentru designul Sonoma, aducand o nota de cald si naturalete in incapere...
Masa Cafea Pliabila
Masa Cafea Pliabila

Masa este realizata intr-o culoare alba, oferind un aspect modern si luminos. Albul este o alegere populara pentru mobilier datorita abilitatii sale de a se potrivi oricarui decor interior. De asemenea,..
Scaun Directorial Imitatie Piele
Scaun Directorial Imitatie Piele

Scaunul este foarte solid si ofera un spatiu generos pentru utilizator. Este prevazut cu un sezut mare, ce are o latime de 55 cm si o adancime de 52 cm, oferind suficient spatiu pentru o pozitie confortabila..
Pat Sertare Perete
Pat Sertare Perete

Patul cu 2 sertare pe perete este un mobilier elegant si practic in acelasi timp. Carcasa patului, realizata din pal melaminat, confera rezistenta si durabilitate acestei piese de mobilier. Dimensiunile..
Set Bucatarie Negru
Set Bucatarie Negru

Blatul bucatariei are o culoare similara marmurei, care adauga o nota de rafinament si lux. Grosimea acestuia este de 28 mm, asigurand astfel o suprafata solida si durabila. Lungimea totala a bucatariei..
Biblioteca Dulap Dreapta
Biblioteca Dulap Dreapta

Biblioteca dulap este un mobilier practic si functional, perfect pentru a organiza si depozita carti, haine si alte obiecte. Fabricata din PAL melaminat cu grosimea de 16 mm, acest tip de biblioteca ofera..
Camera Tineret
Camera Tineret

Tablia de la capul patului poate fi montata fie in partea stanga, fie in partea dreapta, in functie de configurarea dorita a camerei. Tablia de la perete este plasata la acelasi nivel cu cea de la cap,..
Saltea Memorie
Saltea Memorie

Salteaua este prevazuta cu Fragrance Active, ceea ce inseamna ca mirosul stofei este persistent pentru o perioada de maxim 6 luni. Aceasta caracteristica asigura un mediu placut si proaspat pentru somn...
Biblioteca Dreapta
Biblioteca Dreapta

Aceasta biblioteca este o alegere practica si versatila datorita spatiilor de depozitare multiple, a posibilitatii de a schimba pozitia corpurilor si a unui design elegant, ideal pentru orice camera...
Pat Tapitat Somiera
Pat Tapitat Somiera

Inaltimea patului este de 10 cm, permitand o buna circulatie a aerului de sub pat si, de asemenea, usurand curatarea cu aspiratorul. Tablia de la cap are un design special, cu nasturi tapitati, oferind..
Birou Sertare
Birou Sertare

Biroul cu 2 usi si 2 sertare are o lungime de 1500 mm, inaltimea de 795 mm si adancimea de 650 mm, asigurand suficient spatiu pentru a lucra confortabil. Aceste dimensiuni generoase permit amplasarea biroului..

Copyright 2023 - Mobilier pentru casa si birou recomandate de Plus.ro, partener Spectral. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.