Corp Frigider Incorporabil

-Paturi--Comode--Bucatarii Modulare--Masute Cafea--Colectii Dormitor--Livinguri Set--Dormitoare Set--Mese--Bucatarii Set--Corpuri Inferioare-

Categoria Bucatarii Modulare. Pentru preturi avantajoase vezi Bucatarii Modulare Ieftine.

Corpul pentru frigiderul incorporabil are dimensiunile de 600 x 2136 x 570 mm, oferind suficient spatiu pentru depozitarea alimentelor. Este conceput pentru a se potrivi perfect intr-un spatiu ingust de bucatarie. Culoarea corpului este wenge cu accente cappuccino, oferind un aspect elegant si modern. Aceasta combinatie de culori se potriveste perfect cu majoritatea designurilor de bucatarie.

Materialele folosite pentru corpul frigiderului sunt de inalta calitate. Palul melaminat este un material rezistent la zgarieturi si umezeala, asigurand o durabilitate ridicata. Manerele din aluminiu confera un aspect elegant si asigura o manipulare usoara a usilor.

Balamalele metalice folosite permit deschiderea usoara si inchiderea sigura a usilor. Acestea sunt durabile si rezistente, asigurand o utilizare indelungata a frigiderului. Picioarele reglabile din plastic, cu o inaltime de 100 mm, ofera posibilitatea de a ajusta inaltimea frigiderului in functie de nevoile si preferintele dvs. Acestea asigura si o stabilitate optima a frigiderului, fara a deteriora suprafata podelei.

Corpul pentru frigiderul incorporabil este realizat cu materiale de inalta calitate si are dimensiuni adaptate pentru a se potrivi perfect intr-un spatiu restrans. Aspectul elegant si modern, combinat cu caracteristicile de durabilitate si functionalitate, il fac o alegere excelenta pentru orice bucatarie.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Bucatarii Modulare:
Corp Frigider Incorporabil Cedru
Corp Frigider Incorporabil Cedru

Corpul pentru frigider incorporabil MDF frunza cedru este fabricat cu atentie la detalii si foloseste materiale de inalta calitate. Dimensiunile acestuia sunt de 600 x 2136 x 570 mm, oferind suficient..
Corp Inferior Cedru Sertare Metalice
Corp Inferior Cedru Sertare Metalice

Fetele sertarelor sunt realizate din MDF infoliat, ceea ce le confera un aspect elegant si de calitate. De asemenea, sertarele au manere metalice cu insertie portelan, care sunt foarte usor de utilizat..
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

Manerele dulapului sunt din metal antichizat, avand o finisare de calitate superioara. Acestea contribuie in mod evident la aspectul deosebit al dulapului, oferindu-i un aer sofisticat si elegant...
Comoda Sertare
Comoda Sertare

Cele 4 sertare ale comodei sunt dotate cu glisiere cu bile si amortizare, asigurand o inchidere silentioasa si lina. Aceasta caracteristica nu numai ca protejeaza mobilierul de uzura si deteriorarea prematura,..
Masa Cafea Pliabila
Masa Cafea Pliabila

Odata ce masa este deschisa si extinsa, aceasta devine mult mai spatioasa. Are o lungime totala de 1800 de milimetri, o inaltime mai mare de 790 de milimetri si o adancime constanta de 800 de milimetri...
Scaun Directorial Imitatie Piele
Scaun Directorial Imitatie Piele

Scaunul directorial este livrat complet asamblat, cu sezutul, spatarul si bratele deja montate. Aceasta face ca procesul de instalare sa fie foarte simplu si rapid, in timp ce asigura integritatea si siguranta..
Pat Sertare Perete
Pat Sertare Perete

Materialele de calitate utilizate in realizarea acestui pat asigura rezistenta si durabilitatea in timp, iar finisajele palului melaminat confera un aspect modern si elegant intregului ansamblu. Patul..
Set Bucatarie Negru
Set Bucatarie Negru

Cele 8 corpuri care formeaza bucataria (4 inferior si 4 superior) pot fi asezate in orice ordine doriti, fiind independente. Abia apoi le puteti prinde intre ele folosind suruburile de cuplare din accesorii,..
Biblioteca Dulap Dreapta
Biblioteca Dulap Dreapta

Partea de sus a bibliotecii dispune de o bara de haine pentru umerase, ce permite depozitarea si pastrarea ordonata a articolelor de imbracaminte. Aceasta caracteristica este ideala pentru a avea la indemana..
Camera Tineret
Camera Tineret

Ansamblul este format din doua dulapuri cu o singura usa, fiecare dispunand de cinci rafturi in interior pentru organizarea eficienta a hainelor si altor obiecte. Dimensiunile unui dulap cu o singura usa..
Saltea Memorie
Saltea Memorie

Salteaua contine un strat de memory foam de 5 cm, care ofera un suport optim si o senzatie de confort. Baza saltelei este fabricata din spuma poliuretanica cu densitate de 25, asigurand stabilitate si..
Corp Inferior Negru Sertare Metalice
Corp Inferior Negru Sertare Metalice

Balamalele sunt, de asemenea, realizate din metal, asigurand stabilitatea si durabilitatea corpului inferior. Picioarele sunt reglabile si sunt facute din plastic, avand o inaltime de 100 mm. Acest lucru..
Pat Tapitat Somiera
Pat Tapitat Somiera

Patul tapitat este de culoare bej si are dimensiunile de 1600x2000 mm. Este conceput pentru a gazdui o saltea cu dimensiunea de 160x200 cm. Materialele utilizate pentru constructia acestuia includ PAL..
Birou Sertare
Birou Sertare

Picioarele biroului sunt clasice, fabricate din lemn si vopsite intr-o culoare potrivita. Acestea nu numai ca sustin biroul, dar contribuie si la aspectul deosebit al acestuia. Manerele metalice antichizate..

Copyright 2023 - Mobilier pentru casa si birou recomandate de Plus.ro, partener Spectral. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.