Biblioteca Dreapta

-Paturi--Comode--Bucatarii Modulare--Masute Cafea--Colectii Dormitor--Livinguri Set--Dormitoare Set--Mese--Bucatarii Set--Corpuri Inferioare-

Categoria Livinguri Set. Pentru preturi avantajoase vezi Livinguri Set Ieftine.

Biblioteca varianta dreapta este un ansamblu practic si versatil, ideal pentru depozitarea si organizarea obiectelor dintr-o camera. Aceasta este formata din 5 corpuri individuale, care pot fi aranjate in functie de preferintele si necesitatile utilizatorului.

Fiecare corp al bibliotecii poate fi pozitionat intr-un mod diferit, in functie de configuratia dorita in camera. Toate corpurile sunt prevazute cu suruburi de cuplare, incluse in accesorii, pentru a asigura o stabilitate sporita a intregului ansamblu.

Fabricata din PAL melaminat, biblioteca are o finisare in nuante de mahon si vanilie, conferind o nota eleganta si calda camerei. Grosimea PAL-ului este de 16 mm, iar partea frontala a fiecarui corp este prevazuta cu cant ABS de 2 mm in culoarea mahon, pentru a oferi o protectie suplimentara si rezistenta la uzura. Restul marginilor bibliotecii au un cant ABS cu grosimea de 0.4 mm.

Aceasta biblioteca ofera numeroase spatii de depozitare, in care pot fi asezate carti, obiecte decorative, dosare sau orice alte lucruri pe care doriti sa le pastrati ordonate si accesibile. Datorita flexibilitatii configurarii, se poate adapta usor in diferite incaperi si poate fi personalizata in functie de preferintele fiecarui utilizator.

Aceasta biblioteca este o alegere practica si versatila datorita spatiilor de depozitare multiple, a posibilitatii de a schimba pozitia corpurilor si a unui design elegant, ideal pentru orice camera.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Livinguri Set:
Biblioteca Dulap Dreapta
Biblioteca Dulap Dreapta

Toata partea din fata a bibliotecii, usile si sertarele sunt finisate cu cant ABS cu grosimea de 2 mm. Aceasta este o solutie de inalta calitate, asigurand o fixare perfecta si o protectie a marginilor..
Biblioteca Wenge Alb
Biblioteca Wenge Alb

Corpul multifunctional, cu cele 2 rafturi deschise si cele 4 rafturi inchise cu usi, are dimensiunile de 109 cm in latime si 181 cm in inaltime. Aceasta parte a bibliotecii poate fi folosita pentru depozitarea..
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

Dulapul Dormitor Alb cu 2 usi este o alegere excelenta pentru orice dormitor, datorita designului elegant, a finisajelor de calitate si a spatiului generos de depozitare...
Scaun Directorial Imitatie Piele
Scaun Directorial Imitatie Piele

Scaunul directorial din imitatie de piele are un design elegant si sofisticat, perfect potrivit pentru un birou de nivel managerial cu cerinte ridicate. Se remarca prin calitatea materialelor utilizate si atentia la detalii...
Masa Cafea Pliabila
Masa Cafea Pliabila

Masa este realizata intr-o culoare alba, oferind un aspect modern si luminos. Albul este o alegere populara pentru mobilier datorita abilitatii sale de a se potrivi oricarui decor interior. De asemenea,..
Comoda Sertare
Comoda Sertare

Manerele metalice de pe sertare au un finisaj antichizat, adaugand un aspect sofisticat si retro comodei. Acestea nu numai ca contribuie la frumusetea piesei de mobilier, dar sunt si usor de utilizat,..
Pat Sertare Perete
Pat Sertare Perete

Materialele de calitate utilizate in realizarea acestui pat asigura rezistenta si durabilitatea in timp, iar finisajele palului melaminat confera un aspect modern si elegant intregului ansamblu. Patul..
Set Bucatarie Negru
Set Bucatarie Negru

Cele 8 corpuri care formeaza bucataria (4 inferior si 4 superior) pot fi asezate in orice ordine doriti, fiind independente. Abia apoi le puteti prinde intre ele folosind suruburile de cuplare din accesorii,..
Corp Inferior Negru Sertare Metalice
Corp Inferior Negru Sertare Metalice

Balamalele sunt, de asemenea, realizate din metal, asigurand stabilitatea si durabilitatea corpului inferior. Picioarele sunt reglabile si sunt facute din plastic, avand o inaltime de 100 mm. Acest lucru..
Camera Tineret
Camera Tineret

Dormitorul este fabricat din PAL melaminat wenge si brad cu grosimea de 16 mm, asigurand o constructie solida si durabila.Tot mobilierul este finisat cu cant ABS wenge, cu grosimea de 0,4 mm, pentru a..
Dulap Living
Dulap Living

Carcasa dulapului este fabricata din PAL melaminat alb, cu o grosime de 16 mm. Aceasta alegere a materialelor nu doar asigura durabilitatea, ci si ofera un aspect elegant si rafinat. Aceasta structura..
Pat Tapitat Somiera
Pat Tapitat Somiera

Inaltimea patului este de 10 cm, permitand o buna circulatie a aerului de sub pat si, de asemenea, usurand curatarea cu aspiratorul. Tablia de la cap are un design special, cu nasturi tapitati, oferind..
Saltea Memorie
Saltea Memorie

Stofa saltelei este speciala, numita Visco, care reduce transferul de miscare a corpului si prelungeste durata de viata a saltelei prin adaugarea unui strat de protectie. Acest strat de protectie nu doar..
Birou Sertare
Birou Sertare

Picioarele biroului sunt clasice, fabricate din lemn si vopsite intr-o culoare potrivita. Acestea nu numai ca sustin biroul, dar contribuie si la aspectul deosebit al acestuia. Manerele metalice antichizate..

Copyright 2023 - Mobilier pentru casa si birou recomandate de Plus.ro, partener Spectral. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.