Mobila Dormitor Copii Tineret

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Dormitoare Copii. Pentru preturi avantajoase vezi Dormitoare Copii Ieftine.

Setul de mobilier pentru dormitor din pal, destinat copiilor si tinerilor, are un design romantic si este de culoare alba. Dimensiunile patului sunt potrivite pentru o saltea de 200 x 120 cm. Patul are o lungime de 212 cm, o latime de 125 cm si o inaltime a capetei de 101 cm. Inaltimea cadrului este de 26 cm, iar inaltimea picioarelor este de 12,9 cm. Greutatea patului este de 72,1 kg.

Dulapul din pal, inclus in acest set, are 3 usi si este destinat copiilor si tinerilor. Este de culoare alba si are o latime de 132 cm, o adancime de 56 cm si o inaltime de 200 cm. Greutatea acestuia este de 117 kg.

Setul include si o noptiera din pal cu 2 sertare, cu un design romantic alb. Aceasta are o latime de 50 cm, o adancime de 42 cm si o inaltime de 56 cm. Greutatea noptierei este de 20,6 kg.

Comoda din pal cu 3 sertare, destinata copiilor si tinerilor, are un design romantic alb. Aceasta are o latime de 90 cm, o adancime de 50 cm si o inaltime de 84 cm. Greutatea comodei este de 50,5 kg.

Toate produsele sunt realizate din pal cu o grosime de 16 mm. Usile si sertarele au un sistem Soft Close, care permite o inchidere lina si silentioasa. Dulapul este prevazut cu un sistem special de prindere in perete. Patul include suportul pentru saltea, asigurand astfel confortul in timpul somnului.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Set Mobila Dormitor Tineret Negru
Set Mobila Dormitor Tineret Negru

Capatul patului este conceput cu multiple spatii de depozitare, oferind astfel o solutie practica pentru organizarea obiectelor personale si a lenjeriei de pat. Aceste spatii permit pastrarea in ordine.
Set Mobila Dormitor Copii Negru
Set Mobila Dormitor Copii Negru

Comoda din setul de mobilier este realizata si ea din lemn de pin si MDF si are trei sertare. Dimensiunile acesteia sunt: latimea comodei este de 86 cm, adancimea este de 42 cm, iar inaltimea este de 83.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.