Dulap Furnir Oglinda Stejar Rustic

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Dulapuri. Pentru preturi avantajoase vezi Dulapuri Ieftine.

Dulapul din furnir si PAL, cu 3 usi si oglinda, din stejar rustic, are dimensiunile de 160x60x225 cm. Acesta este realizat din lemn de stejar cu un aspect rustic, cu nuante calde si textura distinctiva, care se potriveste perfect cu stilul individual al interiorului dumneavoastra.

Dulapul are trei usi, ceea ce ofera suficient spatiu pentru a depozita haine, lenjerie de pat, incaltaminte si alte obiecte personale. Usile sunt fabricate din furnir de stejar si au o structura solida, asigurand o rezistenta sporita si durabilitate.

Unul dintre aspectele placute ale acestui dulap este oglinda incorporata in una dintre usi. Aceasta ofera posibilitatea de a va verifica aspectul inainte de a pleca in fiecare zi, fiind, de asemenea, utila in momentul aranjarii hainelor.

Un detaliu elegant al acestui dulap este reprezentat de insertiile cu aspect metalic din zona elementelor de sticla. Acestea adauga un element de eleganta si sofisticare, oferind un contrast placut cu nuantele calde ale lemnului de stejar.

Datorita dimensiunilor generoase ale dulapului, acesta ofera suficient spatiu de depozitare pentru o gama variata de obiecte. Rafturile interioare si stangile pentru umerase permit organizarea eficienta a hainelor si accesul usor la acestea.

Dulapul din furnir si PAL, cu 3 usi si oglinda, din stejar rustic, nu numai ca ofera spatiu generos de depozitare, dar adauga si un aspect elegant si sofisticat in incaperea dumneavoastra. Cu nuantele calde ale lemnului de stejar rustic si detaliile de insertie cu aspect metalic, acest dulap este o alegere perfecta pentru a aduce un plus de eleganta si stil personal in interiorul dumneavoastra.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Dulap Pal Usi Oglinda
Dulap Pal Usi Oglinda

Cu acest mobilier veti aduce un plus de eleganta si rafinament livingului dumneavoastra, iar dulapul cu 5 usi si oglinda Gold va deveni piesa centrala a incaperii, oferindu-va nu doar un spatiu de depozitare.
Dulap Usi Glisante Oglinda
Dulap Usi Glisante Oglinda

Cu o latime de 251 cm, dulapul ofera suficient spatiu pentru depozitarea hainelor si a altor obiecte in beneficiul utilizatorului. Adancimea de 65 cm permite o organizare eficienta a hainelor, iar inaltimea.
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

In interiorul dulapului exista o bara pentru umerase, care este potrivita atat pentru hainele scurte, cum ar fi camasile, cat si pentru hainele lungi. De asemenea, dulapul are doua spatii de depozitare.
Dulap Living
Dulap Living

Dulapul living alb cu 2 usi este o piesa de mobilier de inalta calitate, care aduce un aspect deosebit oricarei incaperi. Cu dimensiunile sale precise de 930 mm latime, 471 mm adancime si 2161 mm inaltime,.
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

Interiorul dulapului dispune de cinci spatii de depozitare pe polite, oferind suficient spatiu pentru organizarea hainelor si a altor obiecte. Lungimea dulapului este de 450 mm fara ornamentul de sus,.
Dulap Dormitor Sertare Televizor
Dulap Dormitor Sertare Televizor

Dulapul dormitor alb cu 7 usi si 8 sertare este parte componenta a unui ansamblu care include, de asemenea, un spatiu special destinat televizorului. Ansamblul este alcatuit din 2 dulapuri cu cate 2 usi,.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.