Dulap Copii Stejar

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Dulapuri. Pentru preturi avantajoase vezi Dulapuri Ieftine.

Dulapul usi alin imbina estetica, functionalitatea si rezistenta. exterioare nvarsta recomandata anin din pal. Elemente imbinare si feronerie cea mai buna calitate.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Dulap Pal Usi Oglinda
Dulap Pal Usi Oglinda

Acest dulap este stabil si solid, garantand o utilizare indelungata fara probleme. Produsul respecta toate standardele de calitate ale Uniunii Europene, garantand siguranta si durabilitate..
Dulap Furnir Oglinda Stejar Rustic
Dulap Furnir Oglinda Stejar Rustic

Dulapul are trei usi, ceea ce ofera suficient spatiu pentru a depozita haine, lenjerie de pat, incaltaminte si alte obiecte personale. Usile sunt fabricate din furnir de stejar si au o structura solida,.
Dulap Usi Glisante Oglinda
Dulap Usi Glisante Oglinda

Cu o latime de 251 cm, dulapul ofera suficient spatiu pentru depozitarea hainelor si a altor obiecte in beneficiul utilizatorului. Adancimea de 65 cm permite o organizare eficienta a hainelor, iar inaltimea.
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

In interiorul dulapului exista o bara pentru umerase, care este potrivita atat pentru hainele scurte, cum ar fi camasile, cat si pentru hainele lungi. De asemenea, dulapul are doua spatii de depozitare.
Dulap Living
Dulap Living

Carcasa dulapului este fabricata din PAL melaminat alb, cu o grosime de 16 mm. Aceasta alegere a materialelor nu doar asigura durabilitatea, ci si ofera un aspect elegant si rafinat. Aceasta structura.
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

Dulapul cu o singura usa este o combinatie perfecta de practica si stil, fiind ideal pentru orice incapere sau dormitor. Cu finisaje de calitate si atentie la detalii, acest dulap va aduce o nota de eleganta.
Dulap Dormitor Sertare Televizor
Dulap Dormitor Sertare Televizor

Cu ansamblul sau spatios si designul sau alb elegant, dulapul dormitor cu 7 usi si 8 sertare, cu spatiu pentru televizor, se dovedeste a fi o solutie practica si estetica pentru organizarea dormitorului..

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.