Dulap Sertar Copii

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Dulapuri. Pentru preturi avantajoase vezi Dulapuri Ieftine.

Colectia destinata camerei copii nuanta alb in combinatie formele moderne, ofera nota autenticitate oricarui decor. Dulapul usi bonny imbina estetica, functionalitatea si rezistenta., nvarsta recomandata anin din pal si metal. Elemente imbinare si feronerie cea mai buna calitate. Poza prezinta compartimentarea produsului aferenta dulapului alb si folosita doar ilustra acest aspect.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Dulap Pal Usi Oglinda
Dulap Pal Usi Oglinda

Dulapul cu 5 usi si oglinda este realizat din pal laminat de inalta calitate, care confera un aspect elegant si durabilitate produsului. Culoarea nuc ofera dulapului un aspect cald si atragator, potrivit.
Dulap Furnir Oglinda Stejar Rustic
Dulap Furnir Oglinda Stejar Rustic

Dulapul are trei usi, ceea ce ofera suficient spatiu pentru a depozita haine, lenjerie de pat, incaltaminte si alte obiecte personale. Usile sunt fabricate din furnir de stejar si au o structura solida,.
Dulap Usi Glisante Oglinda
Dulap Usi Glisante Oglinda

Cele doua usi glisante ale dulapului faciliteaza accesul la continutul acestuia si economisesc spatiul necesar pentru deschiderea de usi traditionale. Cu un sistem de deschidere glisant, usile se pot deplasa.
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

Picioarele dulapului sunt de tip clasic, fabricate din lemn si vopsite intr-o nuanta potrivita culorii dulapului. Acestea adauga un element de stil si sustin in mod sigur dulapul..
Dulap Living
Dulap Living

De asemenea, dulapul living alb este sustinut de picioare din lemn vopsit, care adauga si mai multa stilul general al acestui produs. Ornamentele fabricate din MDF alb mat, avand o grosime de 25 mm, amplasate.
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

Interiorul dulapului dispune de cinci spatii de depozitare pe polite, oferind suficient spatiu pentru organizarea hainelor si a altor obiecte. Lungimea dulapului este de 450 mm fara ornamentul de sus,.
Dulap Dormitor Sertare Televizor
Dulap Dormitor Sertare Televizor

In partea de jos a dulapului se afla cele 8 sertare, fiecare prevazuta cu glisiere pentru deschidere si inchidere usoara. Aceste sertare ofera spatiu suplimentar pentru depozitarea obiectelor mici, cum.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.