Perne Pilota Microfibra

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Perne Pilota Microfibra. Categoria Saltele Superortopedice. Pentru preturi avantajoase vezi Saltele Superortopedice Ieftine.

Setul superortopedic este conceput pentru a oferi un somn confortabil si relaxant. Este format dintr-o saltea ortopedica cu dimensiunea 160x200x23 cm, care are un design special pentru a oferi suport ferm pentru corpul dumneavoastra.

Aceasta saltea are o structura incorporata din arcuri ortopedice, care asigura o distributie uniforma a greutatii corpului si mentine o aliniere corecta a coloanei vertebrale. Astfel, reduce presiunea asupra punctelor de presiune, cum ar fi umerii, soldurile si genunchii, si ajuta la prevenirea aparitiei durerilor de spate.

Setul include, de asemenea, doua perne de 50x70 cm, care sunt realizate dintr-un material moale si confortabil. Aceste perne sunt concepute pentru a oferi suport optim pentru cap si gat, reducand astfel tensiunea din aceste zone si asigurand un somn mai odihnitor.

Husa hipoalergenica inclusa in set este fabricata dintr-un material special, care este rezistent la acarieni, bacterii si alergeni comuni. Astfel, protejeaza salteaua si pernele de praf si alergeni, ceea ce o face potrivita pentru persoanele cu sensibilitati alergice.

In plus, setul include o pilota de iarna din microfibra, de dimensiunea 180x200 cm. Aceasta pilota este moale, pufoasa si calduroasa, perfecta pentru sezonul rece. Este usoara si confortabila, oferind o izolatie termica eficienta care pastreaza caldura in pat, pentru a va asigura un somn placut si cald.

Setul superortopedic cu 2 perne 50x70, husa hipoalergenica si pilota de iarna din microfibra 180x200, este perfect pentru persoanele care cauta un somn confortabil si relaxant. Este o investitie excelenta in sanatatea si bunastarea dumneavoastra, oferindu-va suport ortopedic, confort si igiena de inalta calitate in timpul somnului.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Saltele Superortopedice:
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Pilota de iarna inclusa in set are dimensiunile generoase de 180x200 cm si este ideala pentru noptile reci de iarna. Aceasta este umpluta cu un material izolant care mentine caldura si asigura o izolatie.
Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica
Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica

Salteaua super ortopedica este o saltea cu dimensiunea 140x200x30 cm, conceputa pentru a oferi un suport si un confort maxim pentru cei care sufera de probleme ortopedice. Aceasta este dotata cu un sistem.
Saltea Ortopedic Perne Pilota Microfibra
Saltea Ortopedic Perne Pilota Microfibra

Husa hipoalergenica, inclusa in set, are rolul de a proteja salteaua si pernele de murdarie si bacterii. Aceasta este confectionata dintr-un material de inalta calitate, care respinge praful, acarienii.
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Baza este realizata in culoarea alba, fiind potrivita pentru orice stil de baie. Dimensiunile bazei sunt de 60 cm latime, o adancime de aproximativ 40 cm si o inaltime de aproximativ 50 cm. Aceasta dispune.
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Setul include si o robineta, care poate fi montata pe perete sau direct pe lavoar, in functie de preferinte si configuratia baii. Aceasta ofera controlul asupra temperaturii si debitului de apa, asigurand.
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Dimensiunile mesei living sunt optimizate pentru a se integra in diverse tipuri de incaperi. Cu o lungime de 80 cm si o latime de 90 cm, masa poate gazdui in mod confortabil un numar moderat de persoane..
Pat Negru Cires
Pat Negru Cires

In ceea ce priveste confortul, patul este dotat cu o saltea cu dimensiuni potrivite pentru a sustine un somn odihnitor. Materialul folosit pentru saltea imbina confortul si durabilitatea, asigurand astfel.
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara

Blatul mesei este realizat din lemn masiv de calitate, finisat in nuanta Sonoma, care imita frumos textura si culoarea lemnului de stejar. Acest finisaj cald si natural adauga un aer sofisticat si linistit.
Scaun Relaxare Albastru
Scaun Relaxare Albastru

Asezat in acest scaun de relaxare, te poti bucura de momente de liniste si relaxare, citind o carte sau urmarind un film preferat. Este locul perfect pentru a scapa de stresul zilnic si pentru a te reincarca.
Saltea Hipoalergenica
Saltea Hipoalergenica

Salteaua are dimensiunea de 140x200 cm, ceea ce o face ideala pentru un pat dublu cu marimea standard. In plus, este realizata dintr-un strat confortabil de spuma cu memorie, care ofera un suport adecvat.
Set Masa Cires
Set Masa Cires

Scaunele au spatar si sezut tapitate cu stofa, ceea ce le confera un aspect rafinat si ofera un nivel ridicat de confort atunci cand stai pe ele. Materialul textil poate fi ales in functie de preferinte,.

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.