Masa Rotunda Scaune

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Masa Rotunda Scaune. Categoria Mese Scaune. Pentru preturi avantajoase vezi Mese Scaune Ieftine.

Set masa rotunda cu 4 scaune este o piesa eleganta si practica de mobilier, perfecta pentru orice living sau bucatarie. Masa are un cadru solid, realizat din lemn de fag, care confera stabilitate si durabilitate. Blatul mesei este construit din MDF lacuit, oferind un aspect curat si modern.

Lemnul de fag folosit pentru cadrul mesei este recunoscut pentru aspectul sau distinctiv si culoarea naturala inconfundabila. Suprafata fina si non-poroasa a lemnului de fag este usor de intretinut si rezistenta la umiditate. Acest lucru face ca masa sa fie potrivita pentru utilizarea zilnica si sa reziste in timp.

Scaunele sunt moderne si confortabile, care completeaza perfect masa rotunda. Spatarul si sezutul scaunului sunt realizate din polipropilena, un material durabil si usor de curatat. Pentru un plus de confort, sezutul este tapitat cu piele ecologica, care este placuta la atingere si rezistenta la uzura.

Picioarele scaunului sunt realizate din lemn, asigurand stabilitate si rezistenta sporita. Aceasta combinatie de materiale solide face ca scaunul sa suporte o greutate de pana la 100 kg.

Setul de masa rotunda cu 4 scaune este disponibil in culori elegante, cum ar fi gri inchis si galben, care se potrivesc perfect cu orice interior. Indiferent daca alegeti sa il folositi pentru mese de familie sau pentru a primi oaspeti, acest set de masa reprezinta alegerea ideala pentru a adauga un aer elegant si modern incaperii.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Mese Scaune:
Set Masa Cires
Set Masa Cires

Colturile mesei sunt rotunjite, ceea ce ofera un aspect mai estetic si asigura confort la utilizarea acesteia. Aceasta caracteristica reduce riscul de accidente si accidentari, in special in prezenta copiilor..
Set Masa Stejar
Set Masa Stejar

Setul de masa din lemn masiv de stejar este o piesa eleganta si durabila pentru orice bucatarie sau loc de luat masa. Este compus dintr-o masa extensibila si 6 scaune tapitate cu stofa atat pe spatar, cat si pe sezut..
Masa Patrata Scaune
Masa Patrata Scaune

Setul de masa patrata cu 4 scaune este o piesa de mobilier eleganta si practica, ideala pentru o bucatarie sau o sufragerie moderna. Masa are o forma patrata si este realizata dintr-un cadru solid din.
Masa Extensibila Sticla Negru Scaune
Masa Extensibila Sticla Negru Scaune

Scaunele au picioarele din metal, asigurandu-le rezistenta si stabilitate. Sunt tapitate cu o stofa de calitate superioara, care este durabila si usor de intretinut si curatat. Va trebui luat in considerare.
Masa Extensibila Ceramica Scaune Tapitate
Masa Extensibila Ceramica Scaune Tapitate

Masa se distinge prin combinatia de materiale de inalta calitate folosite pentru realizarea sa. Blatul mesei este realizat dintr-o combinatie de MDF si ceramica, oferind o suprafata rezistenta, durabila.
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Baza si lavoarul suspendat cu sertare, alb reprezinta o alegere practica si estetica pentru orice baie. Acestea ofera functionalitate si spatiu de depozitare, fara a compromite aspectul general al incaperii..
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Setul include si o robineta, care poate fi montata pe perete sau direct pe lavoar, in functie de preferinte si configuratia baii. Aceasta ofera controlul asupra temperaturii si debitului de apa, asigurand.
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Dimensiunile mesei living sunt optimizate pentru a se integra in diverse tipuri de incaperi. Cu o lungime de 80 cm si o latime de 90 cm, masa poate gazdui in mod confortabil un numar moderat de persoane..
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Pilota de iarna inclusa in set are dimensiunile generoase de 180x200 cm si este ideala pentru noptile reci de iarna. Aceasta este umpluta cu un material izolant care mentine caldura si asigura o izolatie.
Saltea Hipoalergenica
Saltea Hipoalergenica

Acest set de saltea cu husa hipoalergenica este alegerea perfecta pentru cei care doresc un somn odihnitor si fara alergii. Cu propriile sale caracteristici, acest set de saltea confera confort, suport.
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara

Piciorusele mesei sunt rabatabile, pentru a oferi mai multa stabilitate si securitate atunci cand este necesar. De asemenea, acestea sunt realizate din lemn si au o forma simpla si echilibrata, contribuind.
Pat Negru Cires
Pat Negru Cires

Atat capul, cat si picioarele au detalii subtile si sculpturi fine, care contribuie la aspectul elegant si distinct al mobilierului. Aceste elemente decorative adauga un aer de feminitate si rafinament,.
Masa Dreptunghiulara
Masa Dreptunghiulara

In jurul mesei, se afla patru persoane, placut asezate pe scaune. Conversatia este vie, cu toti participantii implicandu-se in discutii animate. Se poate auzi sunetul tacamurilor atingand farfuriile si.

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.