Masa Living Stejar

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Masa Living Stejar. Categoria Mese Living. Pentru preturi avantajoase vezi Mese Living Ieftine.

Aceasta masa living este un exemplu perfect al aspectului cald si confortabil pe care il poate aduce in orice camera. Design-ul sau simplu si clasic, combinat cu cromatica din lemn de stejar, aduc o nota naturala si relaxanta in spatiul de trai.

Forma mesei este rotunda, iar ceea ce o face speciala este absenta colturilor ascutite. Acest aspect face ca masa sa fie extrem de sigura si potrivita mai ales pentru familiile cu copii mici. Nu trebuie sa va faceti griji ca acestia se vor lovi in colturile mesei.

Structura mesei este confectionata din lemn masiv, conferindu-i o rezistenta deosebita si o durata lunga de viata. Blatul mesei este realizat din MDF furniruit, care imita in detaliu textura si culoarea lemnului de stejar. Astfel, masa are un aspect natural si autentic, dar fara sacrificarea calitatii.

Dimensiunile mesei living sunt optimizate pentru a se integra in diverse tipuri de incaperi. Cu o lungime de 80 cm si o latime de 90 cm, masa poate gazdui in mod confortabil un numar moderat de persoane. Inaltimea de 75 cm este ideala pentru a asigura o pozitie confortabila pentru utilizatorii sai.

Toate aceste caracteristici fac din aceasta masa de living un element de mobilier indispensabil pentru orice locuinta. Atmosfera calda si prietenoasa pe care o aduce in orice camera o face sa fie o alegere excelenta pentru orice familie care doreste sa creeze un spatiu de trai placut si confortabil.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Mese Living:
Masa Stejar Auriu Negru
Masa Stejar Auriu Negru

Este important de mentionat ca masa este fabricata cu atentie la detalii si este rezistenta la uzura, fiind o investitie pe termen lung in orice locuinta sau spatiu comercial. Este ideala pentru a crea.
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Baza si lavoarul suspendat cu sertare, alb reprezinta o alegere practica si estetica pentru orice baie. Acestea ofera functionalitate si spatiu de depozitare, fara a compromite aspectul general al incaperii..
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Lavoarul alb, inclus in set, este fabricat din ceramica de inalta calitate, ceea ce ii confera durabilitate si rezistenta la zgarieturi si lovituri. Forma lavoarului este ergonomica, cu o adancime suficienta.
Pat Negru Cires
Pat Negru Cires

Patul cu dimensiunea 140x200 cm este o piesa de mobilier care reuseste sa imbine perfect stilul modern, eleganta lemnului masiv si designul inedit al fierului forjat. Este o alegere excelenta pentru cei.
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara

Forma dreptunghiulara a mesei confera un aspect clasic si este usor de integrat in diverse stiluri de amenajare, fiind practica si functionala. In plus, masa dispune de un spatiu de depozitare ingenios.
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Pilota de iarna inclusa in set are dimensiunile generoase de 180x200 cm si este ideala pentru noptile reci de iarna. Aceasta este umpluta cu un material izolant care mentine caldura si asigura o izolatie.
Scaun Relaxare Albastru
Scaun Relaxare Albastru

Baza scaunului este realizata din metal solid, fiind acoperita cu un strat de vopsea. Aceasta asigura stabilitatea si durabilitatea scaunului, permitand utilizatorului sa se relaxeze in siguranta si fara nicio grija..
Saltea Hipoalergenica
Saltea Hipoalergenica

Setul de saltea vine cu o husa hipoalergenica, ceea ce inseamna ca este special conceputa pentru a minimiza riscul de reactii alergice. Aceasta husa este realizata din materiale de calitate superioara,.
Set Masa Cires
Set Masa Cires

Scaunele au spatar si sezut tapitate cu stofa, ceea ce le confera un aspect rafinat si ofera un nivel ridicat de confort atunci cand stai pe ele. Materialul textil poate fi ales in functie de preferinte,.

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.