Vas Wc Pardoseala Direct Rezervor

-Dulapuri Baie--Vase Wc--Lavoare--Baterii Lavoar--Baterii Cada--Baterii Dus--Clapete Actionare Wc--Coloane Dus--Bideuri--Accesorii Baie-
-Geberit--Ideal Standard--Grohe--Rea--Gala--Kolpasan--Besco--Oristo--Viller--Villeroy Boch-

Vas Wc Pardoseala Direct Rezervor, un produs Viller.

Categoria Vase Wc. Pentru preturi avantajoase vezi Vase Wc Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Vase Wc:
Vas Wc Suspendat Bideu Electric
Vas Wc Suspendat Bideu Electric

Cu ajutorul bideului electric, este asigurat un sistem de curatare si igienizare eficient. Functia de bideu electric permite utilizatorului sa controleze presiunea, temperatura si directia apei, pentru..
Vas Wc Pardoseala Bideu Electric
Vas Wc Pardoseala Bideu Electric

De asemenea, vasul wc dispune de multiple functii inteligente, precum functia de uscare cu aer cald. Astfel, dupa utilizare, acest vas wc iti ofera posibilitatea de a te usca rapid si confortabil, eliminand..
Vas Wc Suspendat Inchidere Bideu Electric
Vas Wc Suspendat Inchidere Bideu Electric

De asemenea, capacul vasului de toaleta este dotat cu o tehnologie de inchidere lenta, ceea ce inseamna ca acesta se inchide cu usurinta si silentios, eliminand riscul de a bloca sau deteriora capacul...
Vas Wc Suspendat Direct Bideu Rezervor Incastrat
Vas Wc Suspendat Direct Bideu Rezervor Incastrat

Capacul WC-ului are integrata si o functie de bideu, ce permite utilizarea apei pentru curatarea intima. Aceasta functie poate fi activata manual, prin intermediul unui buton de control amplasat pe partea..
Vas Wc Suspendat Inchidere
Vas Wc Suspendat Inchidere

Set complet care include un vas WC suspendat, un capac de inchidere lenta si un bideu electric. Insa, in afara de aceste elemente de baza, setul mai include si alte componente importante pentru o igiena..
Vas Wc Pardoseala Negru Bideu Electric
Vas Wc Pardoseala Negru Bideu Electric

De asemenea, dispune de alte functii inteligente, precum incalzirea inteligenta a sezutului, care ofera un confort termic optim. De asemenea, aceasta toaleta beneficiaza si de un sistem de uscare cu aer..
Vas Wc Suspendat Negru Bideu Electric
Vas Wc Suspendat Negru Bideu Electric

Designul vasului WC este minimalist si compact. Suspendat de perete, acesta nu are o baza sau un rezervor vizibil, ceea ce ii confera un aspect estetic si modern. De asemenea, partea din spate a vasului..
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Patrat Negru Sertare
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Patrat Negru Sertare

Dulapul baza pentru lavoar dublu suspendat lava gri inchis cu 2 sertare 119 cm este o alegere excelenta pentru a imbunatati aspectul si functionalitatea baii dumneavoastra. Datorita caracteristicilor sale..
Dulap Oglinda
Dulap Oglinda

Dulapul are opt podele de insertie fixe, care permit organizarea si compartimentarea eficienta a spatiului de depozitare. Aceste podele pot fi reglate in functie de necesitati, astfel incat sa puteti ajusta..
Dulap Oglinda Suspendat Iluminare Led
Dulap Oglinda Suspendat Iluminare Led

Iluminarea LED este localizata in interiorul dulapului si este proiectata pentru a oferi o lumina uniforma si luminozitate adecvata pentru utilizarea in timpul pregatirii zilnice. Comutatorul cu senzor..
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Sertar
Dulap Lavoar Dublu Suspendat Sertar

Partea din spate a dulapului este prevazuta cu orificii pentru a permite trecerea conductelor de apa si a cablurilor, astfel incat instalarea sa fie usoara si estetica...
Cada Freestanding Negru
Cada Freestanding Negru

Cada freestanding vine echipata cu un sistem de scurgere foarte eficient, care asigura evacuarea rapida a apei dupa utilizare. De asemenea, este usor de montat, indiferent de configuratia baii tale...
Dulap Baza Lavoar Incorporat Suspendat Sertar
Dulap Baza Lavoar Incorporat Suspendat Sertar

Sertarul este prevazut cu un sistem de retragere automata, ceea ce permite inchiderea lenta si silentioasa, atenuand zgomotul si prevenind uzura prematura. De asemenea, sertarul are un strat antiderapant,..
Dulap Lavoar Negru Sertare
Dulap Lavoar Negru Sertare

Cele doua sertare ale dulapului sunt spatioase si functionale, oferind suficient loc pentru depozitarea produselor cosmetice, a prosoapelor, a hainelor si a altor articole de uz zilnic. Cu ajutorul sistemului..
Baterie Cada Pardoseala
Baterie Cada Pardoseala

Bateria pentru cada montaj pe pardoseala este o alegere excelenta pentru a completa aspectul elegant si modern al baii dvs. Aceasta baterie este proiectata pentru a fi montata pe pardoseala, fara a necesita un corp ingropat...

Copyright 2023 - Produse pentru casa si gradinarit recomandate de Plus.ro, partener Neakaisa. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.