Oglinda Ovala Dormitor

-Masa Machiaj--Masa Birou Machiaj--Colectii Living--Colectia Paris-

Lemn, mdf, oglinda oglinda.

Categoria Oglinzi. Pentru preturi avantajoase vezi Oglinzi Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Mobila din categoria Oglinzi:
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor

Aceasta oglinda tripla cu LED-uri pentru masuta de toaleta este un accesoriu indispensabil pentru oricine doreste sa se pregateasca si sa se aranjeze intr-un mod eficient si precis. Cu dimensiunile sale..
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica

Setul de masa pentru toaleta cosmetica de machiaj este compus dintr-o masuta vanity, o oglinda si un scaun, avand o inaltime de 80 cm si culoare alba...
Toaleta Consola Machiaj Masuta Scaun
Toaleta Consola Machiaj Masuta Scaun

Setul masa toaleta cosmetica machiaj poate fi amplasat cu usurinta in orice colt al camerei datorita dimensiunilor sale compacte. Este perfect pentru camerele mici sau pentru spatiile de lucru limitate,..
Scaun Tapitat Masuta Toaleta
Scaun Tapitat Masuta Toaleta

Tapiteria este finisata cu mare atentie la detalii, cu cusaturi precise si elegante. Astfel, designul este impecabil si adauga o nota sofisticata scaunului. De asemenea, este foarte usor de curatat, datorita..
Cufar Dormitor Argintiu
Cufar Dormitor Argintiu

Lada cufar pentru dormitor, intr-o nuanta eleganta de argintiu, este fabricata din lemn solid si prezinta un design sofisticat. Are dimensiuni generoase, fiind suficient de spatioasa pentru a depozita..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta

Consola cosmetica, practica si stilata se afla in partea de jos a mesei si ofera spatiu suplimentar de depozitare. Dispune de mai multe sertare si rafturi, astfel incat sa poti organiza si stoca ordonat..
Toaleta Machiaj Masuta Birou
Toaleta Machiaj Masuta Birou

Masa toaleta cosmetica machiaj de tip vanity birou este un element de mobilier versatil si practic, care iti permite sa te machiezi si sa te pregatesti in stil in fiecare zi. Cu un aspect elegant si un..

Copyright 2023 - Mobilier cu vanzare in toata tara, produse recomandate de Plus.ro, partener eMobili. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.