Masuta Pliabila Servit

-Masa Machiaj--Masa Birou Machiaj--Colectii Living--Colectia Paris-

Lemn si masuta.

Categoria Decoratiuni. Pentru preturi avantajoase vezi Decoratiuni Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Mobila din categoria Decoratiuni:
Dulap Vitrina
Dulap Vitrina

La exterior, dulapul prezinta o structura robusta si rezistenta, avand usi si sertare bine conturate. Usile sunt prevazute cu manere din metal aurii si balamale solide, care permit deschiderea usoara si..
Masuta Cafea Living Sertare
Masuta Cafea Living Sertare

Aceasta masuta de cafea este perfecta pentru a completa aspectul camerelor de zi. Este o masa living joasa, cu un design elegant, alcatuita din lemn si vopsita in alb, pentru o nota de prospetime in orice incapere...
Cufar Dormitor Argintiu
Cufar Dormitor Argintiu

Partea exterioara a lazii cufar este acoperita cu un strat de vopsea argintie de inalta calitate, care ii confera un aspect stralucitor si rafinat. Aceasta nuanta argintie este usor de asortat cu orice..
Cadru Semineu Decor
Cadru Semineu Decor

Rama cadru semineu alba decorata poate fi vopsita in diverse culori, precum alb mat, alb lucios sau alb antique pentru a se potrivi armonios cu designul interior al casei. De asemenea, se poate alege chiar..
Comoda Calcat Cosuri Dulap
Comoda Calcat Cosuri Dulap

Masa de calcat este prevazuta cu trei cosuri de depozitare din rachita, sunt asezate sub masa de calcat, fiind perfecte pentru a pastra ordinea si a avea toate accesoriile la indemana, precum fierul de..
Noptiera Sertare Dormitor
Noptiera Sertare Dormitor

Fiecare noptiera este prevazuta cu doua sertare spatioase, care ofera suficient spatiu de depozitare pentru a pastra articolele de uz zilnic, cum ar fi carti, ochelari, chei sau ochelari de dormit. Dispunand..
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor

Partea principala a oglinzii este cea din mijloc, care este cea mai mare si ofera o imagine completa a fetei si a corpului tau. Aceasta are o forma rectangulara, cu dimensiuni generoase si o calitate excelenta..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Tapitat
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Tapitat

Pe fiecare parte a oglinzii principale veti gasi cate o oglinda intoarsa la un unghi pentru a va oferi o perspectiva de ansamblu a machiajului dvs. Oglinzile laterale sunt, de asemenea, utile pentru a..
Toaleta Machiaj Masuta
Toaleta Machiaj Masuta

Masa alba pentru toaleta cosmestica, de tip masuta pentru machiaj, este creata cu atentie la detalii si este perfecta pentru orice spatiu de infrumusetare. Designul sau elegant si modern adauga o nota..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta

Masa pentru toaleta este piesa principala a setului si are o lungime de 120 cm. Este fabricata din lemn de calitate superioara si ofera o robustete si durabilitate de lunga durata. Masa dispune de o suprafata..
Birou Masuta Consola Machiaj
Birou Masuta Consola Machiaj

Culoarea mesei poate fi alesa intre alb lucios sau maro, in functie de preferintele personale si de stilul camerei in care va fi amplasata. Albul lucios ofera un aspect modern si elegant, in timp ce maro-ul..

Copyright 2023 - Mobilier cu vanzare in toata tara, produse recomandate de Plus.ro, partener eMobili. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.