Masuta Cafea Living Sertare

-Masa Machiaj--Masa Birou Machiaj--Colectii Living--Colectia Paris-

Aceasta masuta de cafea este perfecta pentru a completa aspectul camerelor de zi. Este o masa living joasa, cu un design elegant, alcatuita din lemn si vopsita in alb, pentru o nota de prospetime in orice incapere.

La prima vedere, aceasta masa pare simpla, dar ofera suficiente detalii pentru a atrage privirile. Are dimensiuni generoase, astfel incat poate avea un impact vizual semnificativ in incapere. Partea superioara a mesei este plata si spatioasa, oferind suficient loc pentru asezarea oricaror obiecte decorative, reviste, telecomenzi sau chiar o cana de cafea.

Una dintre caracteristicile principale ale acestui model de masa de cafea sunt cele patru sertare, fiecare pozitionata pe partea laterala a mesei. Fiecare sertar are dimensiunea potrivita pentru a stoca lucruri mici si utile, cum ar fi pixuri, documente, chei sau alte obiecte personale. Sertarele au manere discrete, care se potrivesc perfect cu designul general al mesei, conferindu-i un plus de functionalitate.

Un alt aspect linistitor al acestei mese de cafea este faptul ca fiecare colt al mesei este rotunjit, reducand riscul de accidentare si incrementand aspectul placut al intregului design. Astfel, nicio persoana care trece pe langa aceasta masa nu va resimti nevoia de a se feri de colturi ascutite sau de a intra in contact cu suprafete nedorite.

Pe masura ce privesti aceasta masuta de cafea iti dai seama de atentia la detalii care a fost acordata. Materialul finisat al suprafetelor adauga o note de eleganta si rafinament designului. Culoarea alba confera meselor de acest tip un aspect usor si aerisit, avand capacitatea de a se potrivi cu orice tematica a camerei de zi.

Aceasta masuta de cafea masa living joasa, cu patru sertare, alb, este o alegere perfecta pentru cineva care cauta un element de design practic si frumos. Cu dimensiunile sale generoase, sertarele functionale si finisajele de calitate, aceasta masa se va integra perfect in orice incapere, adaugand un strop de eleganta si utilitate.


Categoria Decoratiuni. Pentru preturi avantajoase vezi Decoratiuni Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Mobila din categoria Decoratiuni:
Cadru Semineu Decor
Cadru Semineu Decor

In ceea ce priveste dimensiunile, rama cadru semineu alba decorata poate varia in inaltime, latime si adancime, in functie de preferintele si nevoile fiecarui utilizator. Aceste dimensiuni trebuie sa fie..
Comoda Calcat Cosuri Dulap
Comoda Calcat Cosuri Dulap

Comoda cu masa de calcat, cu cele trei cosuri de depozitare si dulapul alb, reprezinta o solutie eficienta si practica pentru organizarea eficienta a spatiului intr-o camera. Materialele utilizate - lemnul,..
Cufar Dormitor Argintiu
Cufar Dormitor Argintiu

Capacul lazii cufar este decorat cu elemente ornamentale subtile, subliniind astfel frumusetea si eleganta acesteia. Este prevazut cu balamale solide si rezistente, care permit o deschidere si inchidere..
Dulap Vitrina
Dulap Vitrina

La exterior, dulapul prezinta o structura robusta si rezistenta, avand usi si sertare bine conturate. Usile sunt prevazute cu manere din metal aurii si balamale solide, care permit deschiderea usoara si..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Scaun
Toaleta Consola Machiaj Masuta Scaun

In plus, setul masa toaleta cosmetica machiaj include si un scaun tapitat, care completeaza aspectul elegant al setului. Scaunul este confortabil, permitand utilizatorului sa se aseze comod in timpul procesului..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Negru
Toaleta Consola Machiaj Masuta Negru

Masa toaleta este o piesa de mobilier eleganta si practica, perfecta pentru a fi amplasata in holul casei. Este realizata din lemn si MDF de inalta calitate, astfel incat sa fie rezistenta si durabila..
Scaun Tapitat Masuta Toaleta
Scaun Tapitat Masuta Toaleta

Scaunul tapitat pentru masuta de toaleta este prevazut cu picioare solide si antiderapante, care asigura stabilitatea si siguranta in utilizare. Astfel, poti fi complet linistit ca vei avea parte de o..
Birou Reversibil
Birou Reversibil

Exteriorul mesei este realizat dintr-un material rezistent, de calitate, care ii confera o durata lunga de viata si o rezistenta ridicata la uzura. Suprafata mesei este neteda, iar marginile sale sunt..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup Scaun Taburet
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup Scaun Taburet

Oglinda atasata de toaleta este incastrata in rama fixa, confectionata din acelasi lemn alb ca si restul setului de masa. Oglinda are o inclinare reglabila, astfel incat sa poti alege un unghi potrivit..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta

Setul de masa pentru toaleta de 120 cm cu consola cosmetica, machiaj si consola cu sertare este un ansamblu elegant si functional, perfect pentru a crea un colt de frumusete si rafinament in camera ta...

Copyright 2023 - Mobilier cu vanzare in toata tara, produse recomandate de Plus.ro, partener eMobili. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.