Masuta Cafea Living

-Masa Machiaj--Masa Birou Machiaj--Colectii Living--Colectia Paris-

Lemn si masuta.

Categoria Decoratiuni. Pentru preturi avantajoase vezi Decoratiuni Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Mobila din categoria Decoratiuni:
Dulap Vitrina
Dulap Vitrina

La exterior, dulapul prezinta o structura robusta si rezistenta, avand usi si sertare bine conturate. Usile sunt prevazute cu manere din metal aurii si balamale solide, care permit deschiderea usoara si..
Masuta Cafea Living Sertare
Masuta Cafea Living Sertare

Aceasta masuta de cafea este perfecta pentru a completa aspectul camerelor de zi. Este o masa living joasa, cu un design elegant, alcatuita din lemn si vopsita in alb, pentru o nota de prospetime in orice incapere...
Cadru Semineu Decor
Cadru Semineu Decor

Rama cadru semineu alba decorata este un element de design care adauga frumusete si eleganta incaperii, si care poate fi personalizata in functie de preferinte, pentru a se potrivi cu stilul si designul interiorului...
Comoda Calcat Cosuri Dulap
Comoda Calcat Cosuri Dulap

Pe langa masa de calcat, comoda mai are si un dulap alb, unde pot fi depozitate hainele sau alte obiecte de imbracaminte curata. Dulapul este fabricat, de asemenea, din lemn de calitate si este prevazut..
Cufar Dormitor Argintiu
Cufar Dormitor Argintiu

Capacul lazii cufar este decorat cu elemente ornamentale subtile, subliniind astfel frumusetea si eleganta acesteia. Este prevazut cu balamale solide si rezistente, care permit o deschidere si inchidere..
Birou Masuta Consola Machiaj
Birou Masuta Consola Machiaj

Masa este construita cu picioare metalice, care nu doar ofera stabilitate si durabilitate, dar adauga si un aspect modern si industrial intregii piese de mobilier. Aceste picioare metalice sunt proiectate..
Noptiera Sertare Dormitor
Noptiera Sertare Dormitor

Fiecare noptiera este prevazuta cu doua sertare spatioase, care ofera suficient spatiu de depozitare pentru a pastra articolele de uz zilnic, cum ar fi carti, ochelari, chei sau ochelari de dormit. Dispunand..
Toaleta Machiaj Masuta Birou
Toaleta Machiaj Masuta Birou

Masa toaleta cosmetica machiaj de tip vanity birou este un element de mobilier versatil si practic, care iti permite sa te machiezi si sa te pregatesti in stil in fiecare zi. Cu un aspect elegant si un..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Tapitat
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Tapitat

Setul de masa toaleta cosmetica pentru machiaj este completat cu un scaunel convenabil si confortabil, care vine in acelasi design si culoare alba ca si masa. Scaunelul este tapitat cu o perna moale si..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Scaun
Toaleta Consola Machiaj Masuta Scaun

Indiferent daca este utilizat pentru machiaj zilnic sau pentru pregatirea pentru evenimente speciale, acest set masa toaleta cosmetica machiaj este o alegere ideala pentru cei care doresc sa isi creeze..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Negru
Toaleta Consola Machiaj Masuta Negru

Dimensiunile mesei sunt urmatoarele: lungimea 80 de cm, adancimea 35 de cm si inaltimea 75 de cm. Aceste dimensiuni se potrivesc perfect in holul casei si pot fi adaptate usor oricarui spatiu disponibil...

Copyright 2023 - Mobilier cu vanzare in toata tara, produse recomandate de Plus.ro, partener eMobili. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.