Masca Calorifer Protectie Radiator

-Masa Machiaj--Masa Birou Machiaj--Colectii Living--Colectia Paris-



Categoria Decoratiuni. Pentru preturi avantajoase vezi Decoratiuni Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Mobila din categoria Decoratiuni:
Dulap Vitrina
Dulap Vitrina

In partea centrala a dulapului, se afla un raft elegant, ideal pentru expunerea obiectelor decorative sau a cartilor preferate. Acesta poate fi ajustat in inaltime, oferind posibilitatea de a personaliza..
Masuta Cafea Living Sertare
Masuta Cafea Living Sertare

Pe masura ce privesti aceasta masuta de cafea iti dai seama de atentia la detalii care a fost acordata. Materialul finisat al suprafetelor adauga o note de eleganta si rafinament designului. Culoarea alba..
Cufar Dormitor Argintiu
Cufar Dormitor Argintiu

Lada cufar pentru dormitor, intr-o nuanta eleganta de argintiu, este fabricata din lemn solid si prezinta un design sofisticat. Are dimensiuni generoase, fiind suficient de spatioasa pentru a depozita..
Comoda Calcat Cosuri Dulap
Comoda Calcat Cosuri Dulap

Comoda cu masa de calcat, prevazuta cu 3 cosuri de depozitare si un dulap alb, este o piesa de mobilier versatila si practica. Aceasta este fabricata din lemn de calitate superioara, care confera rezistenta..
Cadru Semineu Decor
Cadru Semineu Decor

Rama cadru semineu alba decorata este un element de design care adauga frumusete si eleganta incaperii, si care poate fi personalizata in functie de preferinte, pentru a se potrivi cu stilul si designul interiorului...
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor

De asemenea, cele doua parti laterale sunt dotate si ele cu LED-uri, care completeaza iluminarea oferita de oglinda principala. Acestea ajuta la eliminarea oricaror umbre si asigura o iluminare uniforma a intregului chip...
Toaleta Consola Machiaj Masuta Oglinda Scaun
Toaleta Consola Machiaj Masuta Oglinda Scaun

Pe partea din spate a mesei se afla o oglinda ovala, perfect dimensionata pentru a oferi o imagine completa in timpul procesului de machiaj. Oglinda este reglabila si poate fi inclinata in functie de necesitatile..
Scaun Tapitat Masuta Toaleta
Scaun Tapitat Masuta Toaleta

In concluzie, scaunul tapitat pentru masuta de toaleta este o alegere excelenta pentru a-ti transforma baia intr-un spatiu elegant si rafinat. Diversele culori disponibile iti permit sa alegi exact nuanta..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta

Masa pentru toaleta este piesa principala a setului si are o lungime de 120 cm. Este fabricata din lemn de calitate superioara si ofera o robustete si durabilitate de lunga durata. Masa dispune de o suprafata..
Toaleta Machiaj Masuta Birou
Toaleta Machiaj Masuta Birou

Biroul este realizat dintr-o lemn masiv de inalta calitate, cu finisaj mat si neted. Suprafata alba confera un aspect elegant si curat, aducand o nota moderna in orice incapere. De asemenea, aceasta este..
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica

Pe partea frontala a mesei, sunt dispuse comode sau sertare spatioase, care pot fi utilizate pentru a pastra in ordine toate produsele si accesoriile de machiaj. Sertarele sunt suficient de adanci pentru..

Copyright 2023 - Mobilier cu vanzare in toata tara, produse recomandate de Plus.ro, partener eMobili. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.