Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Taburet

-Masa Machiaj--Masa Birou Machiaj--Colectii Living--Colectia Paris-

Setul masa alba pentru toaleta cosmetica de machiaj este extrem de elegant si functional, cu numeroase detalii si accesorii care il fac perfect pentru a va ajuta sa va pregatiti in fiecare zi.

Masa are o finisare alba stralucitoare, care se potriveste perfect in orice decor. Este realizata dintr-un lemn durabil si rezistent, care asigura stabilitate si durabilitate pe termen lung.

Setul este dotat cu doua sertare mari si spatioase, care va ajuta sa va pastrati toate produsele de machiaj si cosmetice bine organizate si la indemana. Sertarele sunt usor de deschis si inchis, iar manerele metalice adauga un plus de stil si eleganta.

Oglinda rotunda plasata pe masa toaletei asigura un unghi optim pentru a va vedea in timp ce va machiati sau va aranjati coafura. Oglinda este incastrata intr-un cadru elegant, care completeaza aspectul general al setului de masa alba.

Setul include, de asemenea, un scaunel tapitat, extrem de confortabil si moale. Este prevazut cu un material textil care se potriveste perfect cu finisajul alb al setului de masa si ofera un plus de confort in timp ce va machiati.

Acest set masa alba pentru toaleta cosmetica de machiaj este un element esential pentru orice femeie care isi doreste sa se pregateasca in fiecare zi cu stil si eleganta. Cu doua sertare spatioase, oglinda rotunda si scaunel tapitat, acest set nu doar indeplineste nevoile functionale, ci adauga si un plus de rafinament in incaperea in care este plasat.


Categoria Masa Machiaj. Pentru preturi avantajoase vezi Masa Machiaj Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Mobila din categoria Masa Machiaj:
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup Scaun Taburet
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup Scaun Taburet

Cosmeticele tale pot fi organizate perfect pe masuta de machiaj a acestui set. Masuta este compusa din mai multe compartimente si sertare, care pot fi utilizate pentru a depozita si a avea la indemana..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta

Masa pentru toaleta este piesa principala a setului si are o lungime de 120 cm. Este fabricata din lemn de calitate superioara si ofera o robustete si durabilitate de lunga durata. Masa dispune de o suprafata..
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica

Setul de masa pentru toaleta cosmetica de machiaj adauga un stil elegant, rafinat si luminos in incaperea in care este amplasat. Este solutia perfecta pentru fiecare femeie care isi doreste un colt personal..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup

In primul rand, setul include o masuta tip makeup, care serveste ca suport pentru celelalte elemente ale setului. Aceasta este confectionata din lemn de culoare alba, avand o suprafata neteda si lucioasa...
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Tapitat
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Tapitat

Masuta de machiaj este fabricata din lemn durabil si finisata cu o vopsea alba mata de inalta calitate. Dimensiunile sale generoase permitandu-va sa aveti suficient spatiu pentru a va aseza toate produsele..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Scaun
Toaleta Consola Machiaj Masuta Scaun

Indiferent daca este utilizat pentru machiaj zilnic sau pentru pregatirea pentru evenimente speciale, acest set masa toaleta cosmetica machiaj este o alegere ideala pentru cei care doresc sa isi creeze..
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Scaun
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Scaun

Cu acest set de masa toaleta cosmetica cu oglinda vei avea propriul tau colt de ingrijire si frumusete, in care te vei putea pregati pentru ziua intr-un mod confortabil si stilat...
Toaleta Machiaj Oglinda Tripla Masuta
Toaleta Machiaj Oglinda Tripla Masuta

Setul masa toaleta cosmetica pentru machiaj cu oglinda tripla este ideal pentru a crea un colt dedicat machiajului si ingrijirii personale. Finisajele elegante, organizarea inteligenta si accesoriile incluse..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Comoda Scaun
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Comoda Scaun

Sub oglinda, setul de masa pentru toaleta cosmetica dispune de un sertar de culoare maro, perfect pentru a-ti pastra lucrurile organizate si la indemana. Sertarul are un mecanism de tragere usor si functioneaza..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaun Comoda
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaun Comoda

Setul de masa toaleta cosmetica pentru machiaj este conceput intr-un design elegant si modern, fiind de culoare alba. Masa are o lungime de 60 cm si este destinata in special activitatilor de machiaj si ingrijire personala...
Scaun Tapitat Masuta Toaleta
Scaun Tapitat Masuta Toaleta

Pe langa aspectul sau atractiv, acest scaun tapitat aduce si un plus de confort. Dispune de o perna moale si pufoasa, care asigura o sedere comoda si relaxanta. Astfel, poti petrece timpul necesar pentru..
Birou Masuta Consola Machiaj
Birou Masuta Consola Machiaj

Masa este construita cu picioare metalice, care nu doar ofera stabilitate si durabilitate, dar adauga si un aspect modern si industrial intregii piese de mobilier. Aceste picioare metalice sunt proiectate..
Noptiera Sertare Dormitor
Noptiera Sertare Dormitor

Setul de 2 noptiere albe cu 2 sertare pentru dormitor este o alegere practica si estetica pentru a completa decorul dormitorului tau. Cu aspectul lor elegant si functionalitatea lor, aceste noptiere sunt..
Toaleta Machiaj Masuta Birou
Toaleta Machiaj Masuta Birou

Masa toaleta cosmetica machiaj de tip vanity birou este un element de mobilier versatil si practic, care iti permite sa te machiezi si sa te pregatesti in stil in fiecare zi. Cu un aspect elegant si un..
Dulap Vitrina
Dulap Vitrina

Datorita designului sau rafinat si finisajului impecabil, dulapul din lemn de culoare crem ivory adauga un plus de eleganta si stil incaperii. Poate fi integrat perfect in orice tip de decor, aducand un..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Negru
Toaleta Consola Machiaj Masuta Negru

Masa toaleta este o piesa de mobilier eleganta si practica, perfecta pentru a fi amplasata in holul casei. Este realizata din lemn si MDF de inalta calitate, astfel incat sa fie rezistenta si durabila..

Copyright 2023 - Mobilier cu vanzare in toata tara, produse recomandate de Plus.ro, partener eMobili. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.