Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup Scaun Taburet

-Masa Machiaj--Masa Birou Machiaj--Colectii Living--Colectia Paris-

Setul de masa alb pentru toaleta include o toaleta cosmetica special conceputa pentru machiaj, cu o oglinda si o masuta pentru a avea la indemana toate produsele cosmetice.

Toaleta cosmetica este realizata din lemn alb de inalta calitate, cu o finisare neteda si lucioasa. Are dimensiuni compacte si un design elegant, intr-un stil modern si sofisticat.

Oglinda atasata de toaleta este incastrata in rama fixa, confectionata din acelasi lemn alb ca si restul setului de masa. Oglinda are o inclinare reglabila, astfel incat sa poti alege un unghi potrivit pentru a te vedea in timp ce te machiezi. De asemenea, este dotata cu iluminare integrata, pentru a asigura o vizibilitate optima si uniforma a fetei tale in timpul aplicarii machiajului.

Cosmeticele tale pot fi organizate perfect pe masuta de machiaj a acestui set. Masuta este compusa din mai multe compartimente si sertare, care pot fi utilizate pentru a depozita si a avea la indemana toate produsele de machiaj. Compartimentele pot stoca rujuri, farduri de ochi, pensule de machiaj si alte accesorii de infrumusetare. Sertarele adanci ofera spatiu suficient pentru a pastra fond de ten, pudra si alte produse cosmetice mai mari, iar suprafata plata a masutei ofera o zona de lucru spatioasa pentru a-ti pune machiajul corect.

Masuta de machiaj este stabilita pe picioare solide si robuste, care asigura stabilitate si rezistenta pe termen lung. Finisajul alb curat si stralucitor ii confera un aspect rafinat si se potriveste cu usurinta oricarui decor al camerei tale de machiaj.

Setul de masa alb pentru toaleta cu oglinda, masuta de machiaj si spatii de depozitare pentru produse cosmetice este un element de mobilier practic si elegant, perfect pentru a crea un colt de infrumusetare unic si stilat in camera ta.


Categoria Masa Machiaj. Pentru preturi avantajoase vezi Masa Machiaj Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Mobila din categoria Masa Machiaj:
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica

Pe partea frontala a mesei, sunt dispuse comode sau sertare spatioase, care pot fi utilizate pentru a pastra in ordine toate produsele si accesoriile de machiaj. Sertarele sunt suficient de adanci pentru..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Oglinda Scaun
Toaleta Consola Machiaj Masuta Oglinda Scaun

Pe partea din spate a mesei se afla o oglinda ovala, perfect dimensionata pentru a oferi o imagine completa in timpul procesului de machiaj. Oglinda este reglabila si poate fi inclinata in functie de necesitatile..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Scaun
Toaleta Consola Machiaj Masuta Scaun

Indiferent daca este utilizat pentru machiaj zilnic sau pentru pregatirea pentru evenimente speciale, acest set masa toaleta cosmetica machiaj este o alegere ideala pentru cei care doresc sa isi creeze..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta

Masa pentru toaleta este piesa principala a setului si are o lungime de 120 cm. Este fabricata din lemn de calitate superioara si ofera o robustete si durabilitate de lunga durata. Masa dispune de o suprafata..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Comoda
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Comoda

Scaunul este confortabil si usor de utilizat. Are un cadru solid si este tapitat cu un material moale si rezistent de culoare alba, care se potriveste cu intregul set. Este dotat cu un spatar ergonomic,..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup

In primul rand, setul include o masuta tip makeup, care serveste ca suport pentru celelalte elemente ale setului. Aceasta este confectionata din lemn de culoare alba, avand o suprafata neteda si lucioasa...
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaun
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaun

Setul masa alba, toaleta si cosmetica are o lungime de 80 cm. Este compus dintr-o masa, o oglinda cu rafturi si un scaunel...
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Scaun
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Scaun

Setul este insotit de o oglinda mare, fixata pe partea de sus a mesei. Oglinda are un cadru elegant si ofera o reflexie clara si fara distorsiuni. Aceasta poate fi reglata in unghiul dorit pentru a-ti..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaun Neagra
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaun Neagra

Setul de masa toaleta cosmetica pentru machiaj este realizat intr-un design elegant si modern, de culoare neagra, care adauga un aspect sofisticat oricarui spatiu interior. Masuta are o lungime de 90 cm,..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Taburet
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Taburet

Oglinda rotunda plasata pe masa toaletei asigura un unghi optim pentru a va vedea in timp ce va machiati sau va aranjati coafura. Oglinda este incastrata intr-un cadru elegant, care completeaza aspectul..
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor

Partile laterale ale oglinzii sunt dotate cu LED-uri, care ofera o iluminare puternica si uniforma in timp ce te machiezi sau te aranjezi. Aceste LED-uri pot avea diferite optiuni de luminozitate, astfel..
Toaleta Machiaj Masuta Birou
Toaleta Machiaj Masuta Birou

Masa toaleta cosmetica machiaj de tip vanity birou este intr-o nuanta de culoare alba si dispune de 4 sertare. Aceasta are dimensiuni generoase care ii ofera un aspect impunator si o functionalitate excelenta...
Dulap Vitrina
Dulap Vitrina

Datorita designului sau rafinat si finisajului impecabil, dulapul din lemn de culoare crem ivory adauga un plus de eleganta si stil incaperii. Poate fi integrat perfect in orice tip de decor, aducand un..
Scaun Tapitat Masuta Toaleta
Scaun Tapitat Masuta Toaleta

Partea superioara a scaunului este acoperita cu un material textil moale si placut la atingere. Aceasta tapiterie este disponibila in diverse culori incantatoare, precum rosu aprins, verde vibrant, albastru..
Cufar Dormitor Argintiu
Cufar Dormitor Argintiu

Lada cufar pentru dormitor, intr-o nuanta eleganta de argintiu, este fabricata din lemn solid si prezinta un design sofisticat. Are dimensiuni generoase, fiind suficient de spatioasa pentru a depozita..
Toaleta Machiaj Masuta
Toaleta Machiaj Masuta

Aceasta dispune de un sertar spatios, amplasat sub blatul mesei, care permite depozitarea ordonata a tuturor produselor si accesoriilor de machiaj. Astfel, vei avea mereu la indemana tot ceea ce ai nevoie..

Copyright 2023 - Mobilier cu vanzare in toata tara, produse recomandate de Plus.ro, partener eMobili. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.