Toaleta Machiaj Masuta Cosmetica

-Masa Machiaj--Masa Birou Machiaj--Colectii Living--Colectia Paris-

Masuta.

Categoria Masa Birou Machiaj. Pentru preturi avantajoase vezi Masa Birou Machiaj Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Mobila din categoria Masa Birou Machiaj:
Toaleta Machiaj Masuta
Toaleta Machiaj Masuta

Masa alba pentru toaleta cosmestica, de tip masuta pentru machiaj, este creata cu atentie la detalii si este perfecta pentru orice spatiu de infrumusetare. Designul sau elegant si modern adauga o nota..
Birou Masuta Consola Machiaj
Birou Masuta Consola Machiaj

Aceasta masa de birou este o optiune excelenta pentru a crea un mediu de lucru sau de machiaj eficient si organizat. Aceasta masa este prevazuta cu un blat spatios, care ofera suficient spatiu pentru a..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Negru
Toaleta Consola Machiaj Masuta Negru

Masa toaleta dispune de un numar de un singur sertar, care ofera spatiu suplimentar de depozitare pentru articolele de machiaj si cosmetice. Acest sertar poate fi folosit pentru a pastra ordine pe masa..
Toaleta Machiaj Masuta Birou
Toaleta Machiaj Masuta Birou

Masa toaleta cosmetica machiaj de tip vanity birou este intr-o nuanta de culoare alba si dispune de 4 sertare. Aceasta are dimensiuni generoase care ii ofera un aspect impunator si o functionalitate excelenta...
Birou Reversibil
Birou Reversibil

Stabilitatea mesei este asigurata de picioarele solide si rezistente, confectionate dintr-un material durabil, care asigura o sustinere eficienta. Montajul este simplu si rapid, iar designul elegant si..
Masa Toaleta Tapitata Machiaj
Masa Toaleta Tapitata Machiaj

Masa toaleta cosmetica pentru machiaj este prevazuta cu o tapiterie fina de culoare gri, fabricata din catifea, care adauga un aspect elegant si sofisticat. Dimensiunea mesei este de aproximativ 80 cm..
Noptiera Sertare Dormitor
Noptiera Sertare Dormitor

Fiecare noptiera are dimensiuni de aproximativ 50 cm inaltime, 40 cm latime si 35 cm adancime, ceea ce le face perfecte pentru a fi plasate in lateralul patului. Poti aseza pe ele lampa de noptiera, ceasul,..
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor

Toate cele trei parti ale oglinzii pot fi ajustate cu usurinta in diferite unghiuri pentru a te ajuta sa gasesti unghiul perfect pentru a te vedea in intregime si a te pregati in cel mai bun mod posibil...
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaun
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaun

Scaunelul, de asemenea, este realizat din lemn alb, asortat cu masa si oglinda. Are un aspect simplu si elegant, dar in acelasi timp ofera confortul necesar pentru a petrece mai mult timp in fata mesei..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Tapitat
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Tapitat

Masuta de machiaj este fabricata din lemn durabil si finisata cu o vopsea alba mata de inalta calitate. Dimensiunile sale generoase permitandu-va sa aveti suficient spatiu pentru a va aseza toate produsele..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta

Masa pentru toaleta este piesa principala a setului si are o lungime de 120 cm. Este fabricata din lemn de calitate superioara si ofera o robustete si durabilitate de lunga durata. Masa dispune de o suprafata..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup

In primul rand, setul include o masuta tip makeup, care serveste ca suport pentru celelalte elemente ale setului. Aceasta este confectionata din lemn de culoare alba, avand o suprafata neteda si lucioasa...

Copyright 2023 - Mobilier cu vanzare in toata tara, produse recomandate de Plus.ro, partener eMobili. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.