Ceas Perete Tablou

-Masa Machiaj--Masa Birou Machiaj--Colectii Living--Colectia Paris-

Panouri panou alte caracteristici versiuni design diferite pe baza cuar ora, minut, secunda set foarte oare in total. modern or ajustat baterie baterie culori indraznete cadru din lemn.

Categoria Decoratiuni. Pentru preturi avantajoase vezi Decoratiuni Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Mobila din categoria Decoratiuni:
Dulap Vitrina
Dulap Vitrina

Dulapul din lemn, ideal pentru living, baie sau dining, este realizat cu mare atentie la detalii si se distinge prin calitate si design. Este fabricat din lemn masiv de inalta calitate si are o finisare..
Cufar Dormitor Argintiu
Cufar Dormitor Argintiu

Lada cufar pentru dormitor, intr-o nuanta eleganta de argintiu, este fabricata din lemn solid si prezinta un design sofisticat. Are dimensiuni generoase, fiind suficient de spatioasa pentru a depozita..
Masuta Cafea Living Sertare
Masuta Cafea Living Sertare

Una dintre caracteristicile principale ale acestui model de masa de cafea sunt cele patru sertare, fiecare pozitionata pe partea laterala a mesei. Fiecare sertar are dimensiunea potrivita pentru a stoca..
Comoda Calcat Cosuri Dulap
Comoda Calcat Cosuri Dulap

Comoda cu masa de calcat, cu cele trei cosuri de depozitare si dulapul alb, reprezinta o solutie eficienta si practica pentru organizarea eficienta a spatiului intr-o camera. Materialele utilizate - lemnul,..
Cadru Semineu Decor
Cadru Semineu Decor

Rama cadru semineu alba decorata poate avea dimensiuni diferite, in functie de spatiul disponibil si dimensiunea semineului. Aceasta poate fi alcatuita dintr-o combinatie de forme geometrice sau poate..
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor

Toate cele trei parti ale oglinzii pot fi ajustate cu usurinta in diferite unghiuri pentru a te ajuta sa gasesti unghiul perfect pentru a te vedea in intregime si a te pregati in cel mai bun mod posibil...
Toaleta Consola Machiaj Masuta Oglinda Scaun
Toaleta Consola Machiaj Masuta Oglinda Scaun

Partea superioara a mesei este prevazuta cu un blat spatios, pe care se pot aseza toate produsele cosmetice necesare machiajului. De asemenea, masuta este echipata cu un sertar incapator, ideal pentru..
Scaun Tapitat Masuta Toaleta
Scaun Tapitat Masuta Toaleta

Partea superioara a scaunului este acoperita cu un material textil moale si placut la atingere. Aceasta tapiterie este disponibila in diverse culori incantatoare, precum rosu aprins, verde vibrant, albastru..
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica

Setul de masa pentru toaleta cosmetica de machiaj este compus dintr-o masuta vanity, o oglinda si un scaun, avand o inaltime de 80 cm si culoare alba...
Toaleta Machiaj Masuta
Toaleta Machiaj Masuta

Masa este confectionata din lemn si MDF de inalta calitate, asigurand astfel durabilitate si rezistenta in timp. Culoarea alba ii confera un aspect curat si luminos, potrivindu-se cu usurinta in orice decor...
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta

Setul de masa pentru toaleta cu masa de cosmetica-machiaj si consola are un design modern si estetic placut, completat de culori si finisaje elegante. Este potrivit pentru toate stilurile de decor si adauga..

Copyright 2023 - Mobilier cu vanzare in toata tara, produse recomandate de Plus.ro, partener eMobili. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.