Ceas Perete Tablou

-Masa Machiaj--Masa Birou Machiaj--Colectii Living--Colectia Paris-

Panouri panou alte caracteristici versiuni design diferite pe baza cuar ora, minut, secunda set foarte oare in total. modern or ajustat baterie baterie culori indraznete cadru din lemn.

Categoria Decoratiuni. Pentru preturi avantajoase vezi Decoratiuni Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Mobila din categoria Decoratiuni:
Dulap Vitrina
Dulap Vitrina

La exterior, dulapul prezinta o structura robusta si rezistenta, avand usi si sertare bine conturate. Usile sunt prevazute cu manere din metal aurii si balamale solide, care permit deschiderea usoara si..
Masuta Cafea Living Sertare
Masuta Cafea Living Sertare

Pe masura ce privesti aceasta masuta de cafea iti dai seama de atentia la detalii care a fost acordata. Materialul finisat al suprafetelor adauga o note de eleganta si rafinament designului. Culoarea alba..
Cufar Dormitor Argintiu
Cufar Dormitor Argintiu

Interiorul lazii cufar este captat cu un material textil fin, care protejeaza obiectele depozitate impotriva zgarieturilor si a altor daune. Compartimentarea interioara este realizata inteligent, astfel..
Comoda Calcat Cosuri Dulap
Comoda Calcat Cosuri Dulap

Masa de calcat este prevazuta cu trei cosuri de depozitare din rachita, sunt asezate sub masa de calcat, fiind perfecte pentru a pastra ordinea si a avea toate accesoriile la indemana, precum fierul de..
Cadru Semineu Decor
Cadru Semineu Decor

De asemenea, rama cadru semineu alba decorata poate fi accesorizata cu oglinzi decorative, lumini LED incorporate sau alte elemente, in functie de preferintele fiecaruia si de stilul de decor al camerei..
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor

Oglinda tripla cu LED-uri pentru masuta de toaleta este un accesoriu elegant si practic, proiectat pentru a oferi o iluminare optima atunci cand te pregatesti in fiecare zi. Este compusa din trei parti,..
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica

Setul de masa pentru toaleta cosmetica de machiaj este compus dintr-o masuta vanity, o oglinda si un scaun, avand o inaltime de 80 cm si culoare alba...
Toaleta Consola Machiaj Masuta Oglinda Scaun
Toaleta Consola Machiaj Masuta Oglinda Scaun

Setul masa toaleta cosmetica machiaj este format dintr-o masuta vanity alba, cu dimensiunile de 72 cm. Masuta este realizata din lemn de calitate superioara, cu finisaj alb lacuit care ii confera un aspect elegant si modern...
Scaun Tapitat Masuta Toaleta
Scaun Tapitat Masuta Toaleta

Pe langa aspectul sau atractiv, acest scaun tapitat aduce si un plus de confort. Dispune de o perna moale si pufoasa, care asigura o sedere comoda si relaxanta. Astfel, poti petrece timpul necesar pentru..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta

Setul de masa pentru toaleta cu masa de cosmetica-machiaj si consola are un design modern si estetic placut, completat de culori si finisaje elegante. Este potrivit pentru toate stilurile de decor si adauga..
Toaleta Machiaj Masuta Birou
Toaleta Machiaj Masuta Birou

Masa toaleta cosmetica machiaj de tip vanity birou este un element de mobilier versatil si practic, care iti permite sa te machiezi si sa te pregatesti in stil in fiecare zi. Cu un aspect elegant si un..

Copyright 2023 - Mobilier cu vanzare in toata tara, produse recomandate de Plus.ro, partener eMobili. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.